Плевнелиев ще присъства на концерта на Роджър Уотърс

Лилия Христова 30 август 2013 в 18:44 2260 4

Плевнелиев ще присъства на концерта на Роджър Уотърс
Плевнелиев ще присъства на концерта на Роджър Уотърс

Президентът Росен Плевнелиев ще присъства на концерта на Роджър Уотърс, който ще се проведе тази вечер на Националния стадион "Васил Левски", научи OFFNews от сигурен източник.

По-всяка вероятност държавният глава ще заеме място в ложите на стадиона, който със сигурност ще бъде препълнен. Очаква се концертът да събере хиляди почитатели на легендарния Роджър Уотърс от няколко поколения. Безспорно "Стената" е един от най-грандиозните спектакли в историята на рок музиката. 

Това със сигурност ще е едно от най-заначимите музикални събития у нас и ще е сбъдната мечта за всички почитатели на "Пинк Флойд", които са чакали този ден от десетилетия.

От своя страна Роджър Уотърс направи заявка, че ще отправи послание за политическата ситуация в България от сцената на шоуто си “Стената”В интервю за БНТ рок музикантът загатна, че подготвя послание на български език, но не разкри подробности. Съдейки по случилото се на концерта в Турция, възможно е той да подкрепи антиправителствените протести у нас. Други пък очакват той да се изкаже по кризата в Сирия. Всички отговори ще бъдат дадени на голямото шоу, което започва в 20.00 часа.  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!