Македонски "Делириум" на Фестивала на комедията днес

ОFFNews 07 октомври 2015 в 17:45 2839 0

Никола Тодороски.

След като вчера Далисо Чапонда от Малави разби публиката в пръскащата се по шевовете зала на "Студио 5", днес от 20:00 часа отново в НДК Международният фестивал на комедията продължава с шоуто на Никола Тодороски от Македония - „Делириум“.

Никола Тодороски е най-добрият комедиант на Македония за 2014 година. Участва в редица проекти на Comedy.bg, което го превърна в неизменна част от стендъп комедията в нашата страна. Има 2 собствени предавания по телевизията, 4 главни роли в македонския народен театър за този сезон и над 150 стендъп шоута за 2014 година.

Побеждавал е гонга в Comedy Store London, което го прави един от най-добрите комедианти на Балканите. Никола е един от хората, които неуморно се втурват в нови и нови проекти. Успехът му изглежда лесен, но всъщност е свързан с невероятната му дисциплина и упорита работа. Пише и участва в толкова голям брой македонски комедийни продукции, че понякога е трудно дори и за него самия да изброи всички.


Той е завършил актьорско майсторство в България и е сред пионерите на стендъп комедията в Македония. Шоуто "Делириум" е на български език и ще бъде специална част от Comedy Fest Sofia 2.0.

Билети може да бъдат намерени на цена от 12 лв. в Eventim и Ticket Logic.

Повече за събитието може да научите и от интервюто ни с организатора на фестивала и комедиант Иван Кирков.

Резервирайте местата си в заведението на тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови