Лина Хийди: Тирион или Аря трябва да убият Церсей

ОFFNews 29 юни 2016 в 18:00 17392 0

Лина Хийди като Церсей Ланистър в "Игра на тронове".

Актрисата Лина Хийди, която играе Церсей Ланистър в "Игра на тронове", заяви, че няма начин героинята ѝ да оцелее дълго на Железния трон, след като в последния епизод за сезона бе коронясана, и че много скоро някой ще я убие.

Пред "Ентъртейнмънт уикли" тя коментира, че е редно Церсей да бъде убита или от брат ѝ, Тирион Ланистър, или от Аря Старк. Като е особено вероятно това да стане от джуджето, защото в момента той се придвижва с армията на Денерис към Кралски чертог.

"Развълнувана съм да видя отново сцена с Церсей и Тирион, те просто се получават много добре. Тези двама персонажи имат интересно взаимодействие, защото се мразят страшно много, но също така и имат известна доза уважение. Но ако могат, биха се убили на мига. Никой не би искал повече смъртта на Церсей от брат ѝ. Много бих се зарадвала на подобна сцена с Питър (Питър Динклидж, който играе джуджето). Може дори да имаме прощална целувка или нещо такова", казва тя.

Актрисата също така коментира и останалата част от епизода, като заяви, че не е могла да повярва на очите си, докато чете сценария и се е наложило да го препрочете 9 пъти.

"Пророчеството най-сетне се сбъдва, което е ужасно, но същевременно тя постига своя най-голям триумф. Всичките ѝ врагове са мъртви, поне тези, за които знае. След това тя отива да види мъртвия Томен и си мисли: "О, ами... ще взема короната. Толкова е нередно", казва Хийди.

Тя разкри и че сцената със септа Унела, която в няколко епизода тормозеше и измъчваше Церсей, е била много по-гнусна и брутална от показаното.

"Хилех се, докато чета сценария. Всички ще са втрещени и изненадани, че са заели страната на Церсей дори за минута. Толкова е гнусно, толкова страхотно. Видяхме какво стана между тях, не смятам, че хората ще се въздържат да ликуват. Сцената трябваше да е по-лоша, но просто не успяхме да се накараме да я заснемем. Това е опитомената версия, която все пак е доста гадна. Бих предпочела да ме взривят в септата пред случващото се в подземието".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови