Джайм: Между мен и Бриен има привличане, но не бихме признали

ОFFNews 15 юни 2016 в 17:13 13048 0

Николай Костер-Валдау като Джайм Ланистър.

В последните два епизода на "Игра на тронове" най-голямо впечатление направи играта на Николай Костер-Валдау като Джайм Ланистър, в която му се наложи да проведе няколко интересни разговора с Черната риба, Едмур Тъли и Бриен Тартска.

Много от феновете забелязаха, че между Джайм и Бриен възниква някакъв вид химия, като дори предположиха, че двамата имат романтични чувства помежду си. Това бе забелязано и от Брон, който в прав текст в сериала си каза, че е убеден, че между тях има сексуално привличане.

В интервю пред IGN актьорът Николай Костер-Валдау коментира тази теза.

"Двамата с Бриен много си приличат, повече отколкото предполагат. Те споделят много общи фундаментални убеждения, а също така са хора с чест и лоялност към своите близки. И двамата биха направили всичко за тези, на които са се врекли във вярност.

В последните сцени се забелязва една прикрита привързаност между тях, странно привличане, на което никога не се отдават и не биха могли да го направят. Интересно е, оставя те да се чудиш защо не действат", казва той.

Според него Бриен и Джайм се радват да се видят, но и те не знаят защо точно. Той е на мнение, че персонажът му цял живот е обичал своята сестра, "макар и Бог да знае по какъв начин", а Бриен е обичала Ренли.

"Но те никога няма да признаят случващото се между тях, защото е отвъд всичко възможно, или поне всичко, което те биха си позволили", допълва артистът.

Костер-Валдау зачерква и темата за бъдещето на Джайм, който ще търси начин да се върне при сестра си и сина си, които са много уязвими в момента. Градът е пълен с религиозни фанатици, а Церсей скоро трябва да се изправи пред божествения съд.

"Въпреки че знае, че Планината е там и пази Церсей, той познава достатъчно Върховния врабец, за да не му вярва. Затова мисля, че иска да се завърне възможно най-скоро".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!