Ема Стоун за еротичните сцени във филма ''Клети създания''

OFFNews 17 януари 2024 в 15:00 3454 0

Ема Стоун

Снимка GettyImages

Ема Стоун

Актрисата Ема Стоун защити дръзките интимни сцени във филма "Клети създания" на Йоргос Лантимос, като каза, че те съответстват на опита на героинята ѝ, съобщи BBC.

Както OFFNews писа, пуританската публика в Кан излезе от залата демонстративно заради голотата и суровия натуралистичен секс във великолпения филм на Йоргос Лантимос.

Във филма Стоун влиза в образа на Бела, жена, която се връща към живота с помощта на мозъка на нероденото си дете и усилията на нетрадиционен учен. Зрителите следват нейното пътешествие, докато тя опознава отново живота и се наслаждава на сексуално пробуждане.

"Бела е напълно свободна и не се срамува от тялото си", каза Стоун за предаването Front Row на Радио 4.

Филмът, който се очаква да бъде номиниран за наградите "Оскар" и БАФТА тази година, привлича вниманието и с неприкритата голота и откровени сексуални сцени. Стоун каза, че целта им е да покажат истинските преживявания на Бела. Сексът очевидно е голяма част от преживяванията и израстването ѝ, както е и за повечето хора в живота им, каза Стоун.

Актрисата каза, че не е типът човек, който иска да е гол през цялото време, но иска да почете героинята си възможно най-пълнокръвно. Това е част от пътуването ѝ, обясни Ема Стоун.

Лантимос, който режисира Стоун и в отличения с "Оскар" филм "Фаворитката", каза, че филмът "позволява на човешкото същество, в случая - на жена, да опознае света по собствен начин и да започне отначало, без ограниченията на социалните структури".

Филмът по едноименния роман на Алистър Грей, в който участва и Марк Ръфало, получи вече множество награди, сред които и голямата награда от кинофестивала във Венеция през септември миналата година. Стоун бе отличена със "Златен глобус" за най-добра актриса в мюзикъл/комедия по-рано този месец, а "Клети създания" - за най-добър мюзикъл/комедия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!