Бляскаво появяване на Мария Бакалова на филмовия фестивал в Кан

Габриела Зафирова 21 май 2024 в 12:46 3348 0

Мария Бакалова

Снимка Getty images

Макалова на червения килим в Кан

Първата бългаска актриса, получила номинация Оскар – Мария Бакалова, се появи на червения килим на фестивала в Кан с изумителен тоалет, представяйки най-новия филм с нейно участие. За появяваето си родната ни звезда заложи на впечатляваща рокля на Dolce & Gabana, от колекцията им за сезон пролет/лято 2016.

Бакалова представи биографичния филм ,,Стажантът" (,,The Apprentice"), който описва възхода на младия Доналд Тръмп в индустрията за недвижими имоти през 70-те и 80-те години на миналия век. Филмът е дело на наградения в Кан режисьор Али Аббаси. Младата ни актриса играе ролята на Ивана Тръмп – покойната съпруга на президента на САЩ, а в продукцията участват още Себастиан Стан, който е в ролята на Доналд Тръмп, както и актьорът от сериала ,,Наследници“ Джеръми Стронг, който е в ролята на Кон – адвокатът на бившия американски президент.

,,Стажантът“ е един от 22-та игрални филма, участващи в надпреварата ,,Златна палма“. А след края на премиерата на филма, аплодисментите в залата продължиха цели 11 минути, което е добър показател за отношението на публиката към продукцията.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Войната във въздуха на фронта в Украйна - част II