"Българска армия" със специални цени на билетите за представленията, закриващи сезона

ОFFNews Последна промяна на 09 юни 2017 в 17:30 5536 0

Театър "Българска армия" обяви специални цени на билети за представленията, закриващи сезон 2016/2017.

Билети по 7 лв. може да закупите за следните постановки:

13 (вторник) „Железният светилник“ - спектакъл по епохалния роман на Димитър Талев, за който каквото и да се каже ще е малко. Елате за да се докоснете, макар и за кратко до неговото човеколюбие и гордост към българския народ.

14 (сряда) „Саломе“ - разтърсващата библейска легенда за юдейската принцеса Саломе, поискала главата на Йоан Кръстител, разказана страстно от режисьора Диана Добрева, която се въплъщава в самата Саломе.

15 (четвъртък) „Тайната вечеря на Дякона Левски“ - действието се развива в една единствена нощ - преди обесването. Нощ, в която ЛЕВСКИ ще изповядва сам себе си, а зрителят ще се опита да намери отговор на стряскащите и до днес въпроси за предателството, за идеалите, за цената на свободата.

19 (понеделник) „Вдигай завесата“ е комедия за един изоставен, прашен и завещан стар театър. История за пътя, който извървяват пет жени една към друга, за обединяването им в едно семейство и бъдещето на тяхното завещание.

20 (вторник) „Колко е важно да бъдеш сериозен“ - комедия на Оскар Уайлд за капана, в който попадат две влюбени двойки и неочакваните обрати, с които животът ги изненадва.

21 (сряда) „В полите на Витоша“ е пиеса написана преди повече от 100 години от гениалния П. К. Яворов. Елате и станете свидетели на една историческа любовна история на ЯВОРОВ и МИНА, вплетена в политическите интриги и проблеми актуални и до днес.

22 (четвъртък) „Тартюф“ е комедия, която Ви обещава истинско забавление с измамника ТАРТЮФ чиято страст е безкруполна. В ролита ще видите номинираните за ИКАР 2017 Иван Радоев (Тартюф) и Гергана Плетньова (Дорина).

23 (петък) „Завещанието на целомъдрения женкар“ - романтична комедия с участието на Васил Михайлов, който ще Ви преведе през лабиринтите на превърналата се в култ история за любовта на най-обичания и най-мразен мъж в света - Дон Жуан.

29 (четвъртък) „Ножица - трепач“ - хитова комедия, която Ви очаква с нови предизвикателства в криминалния си сюжет. В полицейското разследване ще се разпитват шестима заподозрени. Публиката активно участва в него, отговаря и прави коментари. Постепенно пиесата се превръща от криминален трилър в интерактивна, изпълнена със смях и искрено забавление комедия.

30 (петък) „Много шум за нищо“ е гениалната комедия на Уилям Шекспир, която вече 20 години се радва на голям зрителски интерес.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови