Aniventure Comic Con се завръща в България след тригодишна пауза

OFFNews 16 януари 2023 в 14:00 1638 0

Aniventure Comic Con

Снимка Aniventure Comic Con

Aniventure Comic Con

Феновете на аниме, манга, гейминг, косплей и комикс културата отново ще се съберат на едно място за магията на Aniventure Comic Con заедно със звезди от цял свят. Последното издание на фестивала през 2019 година събра рекордните над 25 000 души от всякакви възрасти. Най-цветното събитие в София ще се проведе на 8 и 9 юли в Интер Експо Център, а верните му почитатели вече могат да закупят своите билети.

Aniventure Comic Con няма да изневери на стила си. Феновете на азиатската култура ще могат да се насладят на множество интересни панели, демонстрации, прожекции и лекции, а най-добрите геймъри у нас отново ще имат възможността да се състезават за големи награди.

В програмата са включени Cosplay конкурс, състезанието по K-pop, панелите с гостуващи актьори от любими касови продукции и щандовете на легендарни художници от света на комиксите. Залите на Интер Експо Център отново ще бъдат изпълнени с редица кътове за забавления, срещи с най-популярните инфлуенсъри и влогъри у нас, премиери на книги и още много.

Първите 1000 билета са на ПРОМО ЦЕНА от 35 лева и дават достъп и двата дни на събитието. Те са вече в продажба на www.comiccon.bg, www.aniventure.net и в мрежата на Eventim.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови