5 филма, които да гледате това лято (видео)

OFFNews 24 май 2018 в 14:31 6591 0

Снимка amblin entertainment

Лятото наближава, а с него и премиерите на едни от най-чаканите филми за годината.

Ако сте фен на седмото изкуство, тези 5 проекта определено трябва да бъдат в списъка ви със задачи за лято' 18. 

1. Дедпул 2

Райън Рейнолдс се връща като подривен супергерой със сурово чувство за хумор и този път събира свой собствен екип. Премиерата на филма беше на 18 май.

2. Соло: История от Междузвездни войни

Историята за младия Хан Соло е една от премиерите, върху които са се фокусирали всички филмови критици и фенове на киното. Дали филмът ще бъде добро допълнение към "Междузвездни войни" предстои да видим. Премиерата е утре.

3. Джурасик свят: Рухналото кралство

В петата част от фантастичната поредица "Джурасик парк" актьорът Крис Прат влиза в ролята на Оуен Брейди. Заедно с приятелката си Клеър Деарнг (Брайс Далас Хауърд) създават спасителна организация, с която да спасят динозаврите. Филмът ще "изреве" в кината на 22 юни.

4. Mamma Mia: Отново заедно

Кристина, Аманда Сайфрид и Джули Уолтърс се присъединяват към Шер и Мерил Стрийп в тази романтична музикална комедия, в която млада бременна жена разбира за бременността на майка й със самата нея. Продължението на филма от 2008 година ще бъде по кината на 20 юли.

5. Дрейф

Какво се случва, когато смесите един от най-ужасяващите урагани в света с любовна история? Ще разберете на 1 юни, когато този филм, създаден по истинска история, ще се появи по кината.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!