3 комедии за 12 лв. в Сатирата само следващата седмица

ОFFNews 21 януари 2016 в 16:18 4724 0

„Волпоне”.

Инициативата „Театрален уикенд в Сатиричния театър” продължава и през 2016 г. Зрителите отново имат шанс да гледат три комедии в три последователни вечери срещу три билета на обща стойност 12 лева.

Предложението за този месец включва спектаклите:

- „Bella Donna” на 29 януари, петък;
- „На другата сутрин” на 30 януари, събота;
„Волпоне” на 31 януари, неделя.

В петък зрителите ще броят капките отрова, с които в “Bella Donna” фаталната Кармен на Нона Йотова отмерва любовта си към героите на Кирил Ефремов и Роберт Янакиев. В събота заедно с Кели на Александра Сърчаджиева и Томас на Явор Борисов от „На другата сутрин” ще открият, че пътят от случайната свалка до сватбата минава за най-сигурно през чаршафите. А в неделя ще се забавляват с гротеските, в които се превръщат персонажите на Георги Мамалев, Антон Радичев и Стефан Щерев-Чечо, когато се оплетат в интриги от сребролюбие в класическата комедия на Бен Джонсън „Волпоне”.

Като бонус за закупилите общия пакет през януари Сатиричният театър предлага и билети от 1 лев за мюзикъла за малки и големи „Шумът на върбите” на 31 януари от 11:30 часа.

Билетите не са поименни и не е задължително да присъствате и на трите постановки, вместо това може да дадете някой от тях на приятел или роднина, напомнят от културната институция.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!