Нова Република: България става заложник на геополитическо надцакване

OFFNews Последна промяна на 24 март 2017 в 15:10 4403 4

Нова Република предупреждава българските граждани, че партиите от политическия картел са пред финализиране на сделката по продажба на интересите на България на близки и по-далечни геополитически сили. Днес сме свидетели на опасно съвпадение на интересите и манипулиране на обществото в посока обща коалиция БСП-ГЕРБ плюс различни патерици.

Според партията доказателствата за това са налице:

Бойко Борисов потвърди информацията от публикацията на „Уолстрийт джърнъл", че ДАНС е придобила наръчника за предизборната кампания, който Русия е връчила на БСП. Призна също, че е бил информиран за това и не е предприел нищо. Похвали се, че е обслужил интереса на Русия за АЕЦ „Белене" и ремонта на самолетите Миг-21, като така бил объркал руснаците кого да подкрепят в България – ГЕРБ или БСП.

Нова Република настоява за отговори:

Защо Борисов като премиер не е възложил на ДАНС да противодейства на руската намеса във вътрешните работи?

Защо не е противодействал на практическото приложение на наръчника и разпространението на фалшиви новини и манипулирани социологически проучвания?

Защо подчини цялото си поведение на наръчника на Кремъл и обслужване на интересите на Москва?

Констатацията днес е нерадостна:

БСП открито защитава интереса на Русия с позициите си за Крим и за отмяна на санкциите срещу пряко ангажираните с анексирането. Т.нар. патриоти повтарят същите позиции, а в листите им е лично шефът на „Русофили" Николай Малинов, който поздрави Русия за анексирането на Крим и каза, че „идват Балканите по южния път".

Доган и Местан разделиха етническия вот в интерес на Русия и Турция. А всички заедно търпят нахалното поведение на Ердоган, защото си делят гласовете на изселниците в Турция – на президентските избори половината отидоха за БСП, другата половина за ГЕРБ. Борисов дори се самопредложи за куриер на Ердоган в спора му с Европа.

По-далечни геополитически сили открито подкрепят запазването на статуквото и активните действия по изолиране на непримиримата пробългарска десница.

И всички тези са се озъбили за властта, защото там е мястото на голямото крадене.

В тази ситуация България има нужда от смела десница, която да се противопостави на геополитическото парцелиране на кражбите. Хората имат нужда от защитник. Малкият и средният бизнес имат нужда от това някой да ги пази от рекета на властта.

Само Нова Република поведе битка срещу картела при горивата и осъди Министерството на финансите да разкрие собствениците на данъчни складове, които са в основата на картела и високите цени. Нито една друга политическа сила не ни подкрепи в тази битка. А ограбването на българите е възможно с мълчаливото съгласие и на източни, и на западни интереси.

Само Нова Република предлага румънски модел на правосъдие, който да вкара крадците в затвора. Нито една друга политическа сила не ни подкрепи в тази битка. Защото една антикорупционна прокуратура ще спре кражбите на всички, независимо дали си слагат евразийски или евроатлантически етикети.

Само Нова Република призовава за обща национална позиция за представените пет сценария пред Европейския съюз и отвоюване на българския интерес в петия сценарий – Единна Европа с обща охрана на границите, с обща прокуратура и с общ енергиен пазар. За всички останали този вариант само би попречил на парцелирането на кражбите.

Това са причините Нова Република да бъде поставена под медийно затъмнение и да бъде обявена за черната овца на тези избори. Срещу нас воюват медийният и социологическият картел.

Избори 2017

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

38250

2

Denis Rizanov

24.03 2017 в 15:38

И защо сте забранили на пискун да се изявява? без митодиту губите едни 10% направо!
Искаме си пискун!

38250

1

Denis Rizanov

24.03 2017 в 15:36

Срещу нас воюват медийният и социологическият картел.

трайо, къде остана енергийният картел бе?!
Закъде без картела на горивата? Него го отстъпихте под аренда на Марешки ли?
)))))


трайо, кой друг картел ше ти даде 70хил евро "консултантски" за 3 машинописни странички бе?