Ананиев: ДБГ показа, че е най-голямата партия в РБ

OFFNews 02 ноември 2015 в 10:54 4009 14

Депутатът от Реформаторския блок Настимир Ананиев

Резултатът на Реформаторския блок беше хеттрик - три последователни все по-добри резултата, а ДБГ показа, че е най-голямата партия в Блока.

Това каза депутатът от РБ Настимир Ананиев пред TV7.

"Реформаторският блок показа много добър резултат на тези избори, въпреки всички слухове и интриги", категоричен беше депутатът.

Той изрази надежда, че положителното представяне на Реформаторския блок ще се затвърди и на президентските избори , където ще се явят заедно. Попитан за единната кандидатура за президент на ГЕРБ и РБ, той каза, че подобна идея още не е обсъждана от Реформаторите.

"На тези избори ДБГ показа, че е най-голямата партия в Блока и основният двигател на обединението в дясно", обобщи депутатът.

Той каза, че ДБГ има най-много депутати в парламента, най-много общински съветници и най-много областни кметове.

"Големите победи на ДБГ са Плевен и Добрич, това е нашият принос за доброто представяне на РБ", обясни той и допълни, че не бива да се забравя и Чепеларе, където Славка Чакърова е подкрепена на балотажа от 9-те кандидати за кметското място от първия тур.

"Резултатът на РБ показа, че управляващата коалиция е стабилна и че се повишава доверието в РБ и ГРЕБ", каза реформаторът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!