Партньорската програма на Lidl Plus с нови плюсове за цялото семейство

Микс от изгодни предложения с OMV България, SDI, Уча.се, Софийската опера и балет и Pixi Photobooks

OFFNews 08 април 2021 в 09:46 11171 1

Първите партньори, с които стартира партньорската програма на Lidl Plus, предлагат прецизна селекция от допълнителни отстъпки и преференциални оферти. Всеки от тях е внимателно подбран, за да предложи по нещо полезно за всеки от семейството – от практични оферти за ежедневието до възможности за свободното време и повече пълноценни мигове с най-близките.

Представяме ви и най-актуалните от тях.

Отстъпки за гориво и 10% намаление на избрани продукти в OMV

През пролетта клиентите на Lidl Plus ще могат да се възползват от отстъпки до 11 стотинки на литър при покупка на горива в OMV. Освен за горивата, ползвателите на Lidl Plus ще получават допълнително и 10% отстъпка на избрани продукти и услуги в OMV.

Учим забавно и лесно

В условията на дистанционно обучение, приложението Lidl Plus подкрепя учениците и родителите с възможност да получат още един безплатен месец за ползване на платформата Уча.се. Това е възможно при сключване на абонамент за 12 месеца до края на април. Тя предлага на учениците от I до XII клас над 16 хил. видео урока и теста, съобразени с официалната училищна програма.

Вдигаме завесата на приказните спектакли на Софийската опера и балет

През април с намаление от стойността на билетите при покупка онлайн с Lidl Plus, може да се насладите на известната опера на италианския композитор Джузепе Верди - „Аида“, както и на операта „Електра“. А най-малките могат да се докоснат до вълшебството на мюзикълите „Мечо Пух“, „Шрек“, „Последното желание“, оперите „Хензел и Гретел“, „Вълшебната флейта“ и много други приказни спектакли.

Осигурете си спокойствие с SDI

Застрахователният брокер предвижда серия от изгодни намаления на различни видове застраховки на имущество, автомобил, при злополука, за лечение, пътуване и др. В момента компанията предлага застраховка на дома, при която потребителите могат да се възползват от до 52% по-ниска цена от стандартната, а благодарение на Lidl Plus – и допълнителна отстъпка в размер на 20%.

Красиви спомени, запечатани с Pixi Photobooks

Всеки специален момент може да бъда съхранен с платформата за създаване на красиви фото книги или календари Pixi Photobooks. Tрябват само няколко минутки, за да се организират в онлайн пространството. Първата интересна оферта обхваща периода от 5 април до 30 юни и включва 20% отстъпка от цената. За да бъде в най-голяма полза на потребителите, партньорството предвижда няколко периода на преференциални оферти, подбрани така, че да съвпадат с ученическите ваканции, периода на балове и летни отпуски, първия учебен ден и Коледа.

Повече информация за начина на ползване на топ отстъпките можете да откриете в Lidl Plus, секция Партньори или на: www.lidlplus.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1806

1

Nick Ivanov

11.04 2021 в 13:24

Инсталирах си приложението Lidl+, за три месеца не хванах нито една отстъпка за стоките, които обичайно купувам там :) В чужбина сякаш повече глезят потребителите, картовите оператори начисляват бонуси, които можеш да осребриш, или да ги ползваш като отстъпка в ритейла. Тук се въртят някакви маркетингови шмекерии, и в най-добрия случай ти дават отстъпка 20- 30% за неликвидни артикули, паници, тигани, които предварително са надути като цена.