Хороскоп 22-28.04: Раци, Везни и Телци да бъдат по-бдителни, Стрелци и Козирози борят пречки

Антония Мечкова 22 април 2023 в 07:04 29585 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)
За Светла събота имате куп задачи за приключване, а сте обещали и услуги. Овните да не забравят за тези грижи, макар че им се ще цялото им внимание да е за най-обичаните. В понеделник ловете нови делови шансове, като се пазите да не ви противопоставят на колеги, партньори. Ще подобрите служебното и финансовото си положение, но изисквате по-стриктна дисциплина и това не се харесва на другите. От вторник до четвъртък се дръжте настрана от компании, следвайте своите високи лични цели и не допускайте да ви се месят и в петък.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
С Томина неделя сложете край на някои колебания, делови и лични въпроси не чакат. От понеделник Телците да уреждат по-стриктно служебни и финансови неща, а ако не са доволни от интимната си връзка, с такт да я прекратят и да се огледат за друг избор. Във вторник не оставяйте недовършени неща, а в сряда бъдете по-предпазливи с хора и детайли, за да не стават спънка в начинанията. Следващите два дни са трудни, но вашата самодисциплина е завидна и ще даде добър урок на колеги, познати, близки, понеже и резултатите ви са убедителни.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
През уикенда се настройвате за по-задълбочен анализ, но все пак не пилейте време в мъдруване, куп въпроси ще решите благодарение на услуги от колеги, приятели, познати. От понеделник Близнаците ги чакат немалко трудности, да не бързат и да не импровизират, а точно да преценят на кого в своя кръг да се опират, кой не заслужава цялото им доверие. В сряда-четвъртък бъдете нащрек за доходите, предпазите ли се от грешки, ще стабилизирате положението. Но в петък трябва да бъдете всеотдайни, домът и близки имат нужда от грижите ви.

РАК (21.06 – 21.07)
Динамично и трудно 7-дневие. От уикенда Раците да контролират емоциите си, с подкрепа на близки и с търпение ще посрещат нежеланите изненади. Във вторник пречките в деловата сфера напомнят да обмислите и нови планове, в сряда старателно избягвайте разпри с околни, не са ви криви за грижи и ядове. Мнозина преживяват тежко, че не оценяват подобаващо техни заслуги или че са прицел на колегиални интриги. Споко, с отстъпки и такт ще прокарате идеи, а ако лични отношения накуцват, имате душевната сила да преодолеете и това.

продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews