От Острова пращат в София екипи, за да разубеждават потенциалните имигранти

Последна промяна на 06 април 2013 в 15:09 7823 9

Дейвид Камерън, Снимка: The Telegraph
Дейвид Камерън, Снимка: The Telegraph

Великобритания реши да изпрати в България и Румъния екипи от инспектори по данъчни измами и служители на социалните служби. Съвместно с местните правителства, те трябва да разубеждават потенциалните имигранти да се заселват на Oстрова.

Това обяви британският министър по европейските въпроси Дейвид Лидингтън. Акцията е част от опитите на правителството на Острова да спре потока от имигранти, които след вдигането на ограниченията през 2014 г. ще се преместят там, за да използват социалните помощи.

Решението бе взето след поръчано социално проучване, което показа, че икономиката на Великобритания няма да понесе вълна от „гладни” имигранти.

Екипите, които Острова ще изпрати в България, ще са превантивна мярка. Пратениците ще се опитат да убедят потенциалните имигранти, че Великобритания съвсем няма да бъде рай за тях, защото ще затегне режима за социални помощи.

Кабинетът на Камерън реши да спре планираната медийна кампания срещу миграцията. Вместо това, от Острова ще изпратят „ходещи антиреклами”, които да търсят съдействия от местните власти и да разяснят на преселниците, че няма смисъл да опитват, защото няма да получат очакваните помощи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

07.04 2013 в 09:06

Абе на Камерън му се чудя като че ли си нямат други проблеми като огромния им държвен дълг примерно, ами се хванал с бай Мангау от БГ

06.04 2013 в 21:49

... извинявам се... се сещам за един виц от The Boondock saints ;) Кой иска кола?

06.04 2013 в 21:47

"Ела, вълчо, изяж ме" явно не е позната поговорка на англичаните. Като чета за притесненията на английските политици сесе

06.04 2013 в 20:19

Споко бе. Полека - лека и там ще се сдушат с мюсулманските общини, и ще стане същото като в Италия, Испания, и други топли страни. Щото пък и там местните негри, араби и индуси вече са стари кучета, ояли са се, очорбаджиили, и вече ги мързи сами да ритат бялата измет. Та и бойци си трябват. Па тия са и с имунитет - нали са малцинство. Те много обичат да казват че са, щото имунитет.

06.04 2013 в 18:10

Бе ако има страна от ЕС, в която циганите да ходят на задни лапи, това е добрата стара Англия. Цигански катун след табела с надпис "Частна собственост" може да се случи само в най-мокрите сънища на "Отворено общество". Катун на общинска земя - може, с предварителна заявка и разрешение от общината. Отказът на общината е необжалваем и не е задължително да е мотивиран. Вследствие на което катуните на английските цигани са от каравани и химически тоалетни, не мож ги позна.
А че наште успяха цяла седмица да пребивават в парка Сейнт Джеймс и даже да изловят и изплюскат патките и пеликаните от езерото - била спорна юрисдикция. Тоест, не са се колебали дали да ги изритат оттам, а уточнявали правното основание. Ако не ме лъже склерозата, паркът се оказа собственост на короната, но управляван от кметството. Та докато се престрашат да помолят кралицата да съизволи да заповяда, наште мангали събраха очите на Лондон и околностите.

06.04 2013 в 17:16

Хе. Ако са гледали достатъчно национална география, или ще поискат да ги пазят качулките, или ще мръднат до някое министерство да им подпечатат командировъчните и да изнудят за тлъст хонорар. После ще дадат зашеметяваща по глупостта и самонадеяността си пресконференция, и ще се ометат да разправят у тях си колко са "знаещи и ефективни". А циганите ще се помъкнат след тях, и пак тая. Само едни пари ще "са усвоени" за поредното чиновническо безумие.
Никой не може да реши никой проблем, който сам е създал съзнателно. Просто да свикват че се превръщат в обикновенно гето, и толкова.

06.04 2013 в 16:24

Голям сеир ще е, ако тръгнат из Факултето по агитация.
Дали сичката полиция ша ги пази? Или само пулвината?

06.04 2013 в 15:52

Това е строго нарушаване на правата на човека, за което ЕК трябва да обърне сериозно внимание на този проблем...

06.04 2013 в 15:12

Интересно, какво им дава право да мислят че могат да си разпасват пояса в чужда къща?
Може ли и ние да пратим екипи, които да ги учат как да живеят?