NOрешарски: Сидеров вдигнал скандал в ресторант в Брюксел. "Атака": Това е лъжа

Последна промяна на 30 септември 2013 в 15:03 8125 53

Волен Сидеров пристига въоръжен с пистолет на работа в парламента. Снимка: Булфото
Волен Сидеров пристига въоръжен с пистолет на работа в парламента. Снимка: Булфото

Бурен скандал в брюкселски ресторант е вдигнал лидерът на "Атака" Волен Сидеров в сряда вечерта, съобщи антиправителствената информационна служба NOрешарски, като се позовава на свидетели.

Очевидци твърдят, че сцената се е разиграла в заведение на площад Grand Place.

Сидеров и група от около 25 души от "Атака" са се държали изключително арогантно, като в края на вечерта скандалът е ескалирал и е преминал в шумна разправия.

„Сидеров изливаше бутилки в съдовете за приготвяне на десертите и заплашваше персонала“, разказва свидетел.

Причината била недоволство на Волен Сидеров от обслужването, при което той е извикал многократно шефа на ресторанта.

Накрая той е отказал да плати сметката, при което националистите били заключени от персонала, който извикал и полиция.

При тази заплаха няколко души от групата събрали помежду си пари и са платили сметката от около 1600 евро.

"Тази публикация няма нищо общо с истината. Същият сайт съобщи миналата седмица, че Пламен Орешарски е подал оставка. Колкото е вярно, че Орешарски е подал оставка, толкова е вярна и тази информация", коментираха от пресцентъра на "Атака".

Депутатите от "Атака" пропуснаха пленарните заседания миналата седмица, когато трябваше да се обсъжда и гласува вот на недоверие към правителството, с мотива, че са на официално посещение в Брюксел.

Венцислав Лаков от партията обяви тази сутрин пред bTV, че атакистите са били в белгийската столица, за да поиска извинение за нападките, които Европейската народна партия (ЕНП) е отправила по техен адрес.

Посещението е платено с пари от субсидията на партията. От ЕНП отказаха да се срещнат с националистите.

По-късно от антиправителствената служба пуснаха още подробности по скандала в ресторанта в Брюксел.

"Ето повече подробности по случая, който се оказва единствената новина, която депутатите от „Атака“ успяха да произведат от посещението си в Брюксел.

В телефонен разговор с нашия коресподент управителят на смяна е потвърдил за скандал с група от 20-25 българи. „Бяха пияни и доста агресивни“, потвърди той. Депутатите са се снимали до плочата с портрета на Карл Маркс, който е живял в същата сграда в близост до централния площад Grand Place", написа NOрешарски в сайта си.

Относно отговорът на пресцентъра на "Атака" от NOрешарски напомниха, че сайтът, в които излезе информацията за оставката на Орешарски в петък, се нарича Facebook.com и част от него се „списва“ от български граждани чрез техните лични профили.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

03.10 2013 в 07:28

Да беше попитал поне как се пише....
Анадъмно?-какво е това????????

30.09 2013 в 21:53

Petar ,
ако си направиш труда да прочетеш малко по-надоло, ще видиш че съм казал - не съм адвокат на Сидеров. Писал съм, че не вярвам на NOрешарски. Трябва ми достоверна медия. Тази вечер не съм гледал ни БТВ, ни митиви. Сега четох по разни сайтове за новината им. Е добре. Макар,че и на БТВ не се доверявам на 100%. За мен те така са си постлали, че има за какво да не им вярвам напълно. Свидетели сме на толкова манипулации от всички медии, че .......
И още нещо. Сега някои "мои приятелчета" може да започнат а-а-а-а-а, у-у-у-у-у, такъв, онакъв, пфу-у-у, атакис, доганис. Не съм фен на Сигеров и не съм му адвокат. Не се оправдавам, просто тези "мои приятелчета" да си спестят времето и силиците си.

30.09 2013 в 20:35

Покрай тази новина се появиха хиляди, маса, народ, които са живели в Белгия или ходят там през ден и на база това заявяват, че случката е невъзможна.

И аз съм бил на екскурзия в Кения и това, което стана с мола там ви казвам, че е невъзможно. Не вярвайте на медиите - те лъжат!

30.09 2013 в 20:27

пепелянко,

змийо отровна, а чия бе инициативата. На детската градина от "Протестна мрежа" и "NOрешарски". Щели да предизвикат гореща новина. Както писах по-горе, детска радост бомбонки. ДЕМОИНФАНТИЛИ са тези откачалки.

30.09 2013 в 20:25

няма да има отговор.
както винаги, смитаме под килима.

30.09 2013 в 20:21

Някой,
не, не съм.

30.09 2013 в 20:11

И к'во праим ся-я-я-я? А?

http://btvnews.bg/article/svetut/piyani-atakisti-bombyat-luksozen-restorant-v-bryuksel.html

Чакам отговор от "обрязаните" националисти.

30.09 2013 в 20:10

Коректорски,

Гледай БТВ бе, маа му стара, показаха тази вечер в новините как се оплаква сащисаният управител на ресторанта.

Я се вижте с Иван Барисов дето разправя, че белгийците били циганите на Фландрия !!!!

Можете и да се налюскате по този повод, най-добре на Гран пляс, дето го посещавате редовно и двамата. Европейци такИви !!!

30.09 2013 в 20:08

Фалшивият сигнал за оставката беше от Фейсбук

30.09 2013 в 20:06

Поведението досега на партия Атака дава основание на много читатели да сметнат, че това което е писано за ресторанта е истина. Естествено Атака ще отричат.