Борисов премина постницата на свети Атанасий - не е грешен

29 август 2013 в 13:17 3023 26

Бойко Борисов, Снимка: БГНЕС
Бойко Борисов, Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов премина днес постницата на свети Атанасий край едноименния манастир, което трябва да означава, че не е грешен.

Постницата представлява тясна дупка в скалата и успешното преминаване през нея означава, че човекът няма грехове.

През тази дупка за греховете няма да могат да преминат някои представители на ДПС и на Министерски съвет, не пропусна да се заяде лидерът на ГЕРБ.

Той днес е в Стара Загора, за да дари 25 000 лв. от името на ГЕРБ за спешен ремонт на най-стария в Европа манастир „Свети Атанасий”.

Г-н Първанов няма как той да прехвърли личната си кадрова грешка с издигането на Станишев, без един ден трудов стаж, за лидер на БСП, коментира Борисов казаното от Георги Първанов пред "Нова телевизия" днес сутринта, че Сергей Станишев отдавна е изтървал шанса да се оттегли елегантно, както можел да направи, когато е бил избран за председател на Партията на европейските социалисти.

„Може би тогава си е мислил, че подобен мек човек ще бъде послушен, но така или иначе - сега всички ние сме принудени да берем плодовете от тази негова кадрова грешка.

Има толкова кадровици в БСП, че са повече от членовете”, коментира още Борисов. 

Лидерът на ГЕРБ обяви, че е съгласен с думите на Първанов, че БСП вече не е голяма, а пък още по-малкото - и социална партия.

"Ние винаги сме казвали, че там има една организирана група, клика, която разпределя постовете в държавата, която управлява нелегитимно, непрозрачно, в сговор с националистите от „Атака”, което ще е много тежък проблем за Станишев и в европейски и във вътрешен план”, обяви Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!