40 дни от смъртта на Пламен Горанов

Последна промяна на 11 април 2013 в 08:57 989 2

Варна се прощава с Пламен Горанов. Снимка: АРХИВ/БГНЕС
Варна се прощава с Пламен Горанов. Снимка: АРХИВ/БГНЕС

40 дни от смъртта на самозапалилия се Пламен Горанов се навършват днес. В памет на починалия ще бъдат организирани бдения в няколко града.

Началният час е 18:00. В София бдението ще се проведе пред Съдебната палата, a малко преди това - в 17:45  ч - в храма "Света Неделя" ще бъде отслужена панихида. Във Варна и Бургас бденията ще бъдат пред сградите на общините.

Младият мъж издъхна на 36-годишна възраст на 3 март. Той се самозапали на 20 февруари пред Община Варна, протестирайки срещу господството на икономическата групировка ТИМ.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.04 2013 в 13:45

Да почива в мир момчето. Сигурно поне до изборите няма да го оставят на мира или докато не си оправят сделките за милиарди, и ще продължат да го използват трагедията му и да му преписват каузи.

11.04 2013 в 11:43

Кой въобще реши, че Пламен е протестирал срещу ТИМ?! Аз доколкото помня момчето настояваше в плаката си за оставка на общинския съвет и на Киро?! Не опорочавайте паметта му, но и не го изкарвайте борец за собствените си идеали, за които обаче вие не сте готови да си драснете клечката, нали?! Колко удобно, че някой вече го направи...