Отнасят в торби камъни от грамадата на Пламен

Николаос Цитиридис 28 март 2013 в 08:13 4730 13

Хората, които рушат грамадата на Пламен.
Хората, които рушат грамадата на Пламен.

Неизвестни мъж и жена започнаха да отнасят с торби камъни от грамадата за Пламен Горанов във Варна.

За това съобщи читател на OFFNews, който ни изпрати и снимка със следния разказ:

"Това са... не мога да кажа кои са хората, защото в постъпката им нямаше нищо човешко... това са "тези", които днес напълниха една торба от грамадата и казаха, че им е платено да разчистват. Снимката е с много ниско качество и почти никакви детайли не са видими за съжаление. Мъж, на средна възраст, около 35 г., с бяло яке, цветна качулка (може би от суичър) и бяла качулка от якето. И жена, може би на същата възраст, доста по-ниска от мъжа, опитваща се да отклонява вниманието. Мъжът се прави на ударен, било му платено, но не можел да каже от кого. Тръгнаха си в посока Севастопол. Възможно е тази нощ да направят още няколко курса и от Грамадата утре да не остане много."

Снимката беше публикувана и във Фейсбук групата за Пламен Горанов, където хората веднага скочиха срещу неизвестните извършители. В коментарите потребителите на социалната мрежа строго осъждат това дело.

Варненци обещаха, че днес ще излязат на площада през Общината и ще занесат нови камъни, за да стане грамадата още по-голяма.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!