Quantcast

Дойче веле: Девици на небето и сексуален джихад на Земята

OFFNews Последна промяна на 22 септември 2014 в 14:44 19563 7

Женски отряд на кюрдските сили Пешмерга.

Снимка Дойче веле / Nahida Ahmed Raschid.

Женски отряд на кюрдските сили Пешмерга.

Изнасилвания, отвличания, убийства - бойците от "Ислямска държава" са безмилостни и брутални. И не щадят дори жените. За да се защитят от техните посегателства, все повече кюрдски жени грабват оръжие, пише "Дойче веле" в коментар за случващото се в Близкия Изток и "Ислямска държава".

Публикуваме текста без редакторска намеса:

Името на терористичната организация "Ислямска държава" завинаги ще бъде свързвано с убийствата на жени, с изнасилвания и отвличания на момичета, които по-късно попадат на пазарите за роби, където биват продавани като животни - тези думи са на Хузан Махмуд, говорителка на Организацията за свобода на жените в Ирак.

"Те влизат в домовете на семейства с момичета и заграбват децата. След това ги омъжват насила за джихадисти. Наричат го "бракосъчетание", но в действителност става дума за сексуално посегателство срещу деца", разказва Хузан Махмуд.

Не хора, а варвари

В интервю за германската обществена телевизия АРД правозащитничката обяснява, че сексуалното насилие играе централна роля в пропагандата на ислямистите. "Ислямска държава" обещава на бойците си по 72 девици на небето и "сексуален джихад" на Земята. В прав текст това означава, че на всеки боец се полагат жени, които да задоволяват сексуалните му фантазии.

По подобен начин описва нещата и Халех Ешфандиара, ръководителка на отдела за Близкия изток във вашингтонския център "Уилсън". В края на август американката от ирански произход привлече вниманието с публикация на страниците на "Уолстрийт джърнъл". В статията си тя описва зверствата, извършвани от джихадистите, и критикува западните медии, че не обръщат достатъчно внимание на бруталните посегателства срещу жени. Бойците от "Ислямска държава" са не хора, а варвари, твърди Ешфандиара и казва, че светът просто не може да си представи какво преживяват жените, имали нещастието да се окажат лице в лице с джихадист.

При това за тези престъпления има безброй доказателства, посочва Ешфандиара. Ето само един пример: отвлечена в Сирия жена е била върната на съпруга ѝ срещу откуп от 30 хиляди долара - огромна сума за тамошните стандарти. След освобождаването ѝ жената разказала, че е била изнасилвана стотици пъти. "Повтарям: стотици пъти! И е излишно да уточнявам, че сега жената е бременна", казва Ешфандиара.

"На оръжие!"

Като реакция на сексуалните престъпления, извършвани от бойците на "Ислямска държава", все повече жени от района на Северен Ирак се включват във военните обучения на кюрдските сили Пешмерга. Според различни източници само в Северен Ирак отвлечените жени и деца от малцинствената група на язидите са няколко хиляди.

В лагер край иракския град Сюлеймания, на около 180 километра южно от Ербил, млади жени изучават "изкуството" на войната - показват им как се разглобява оръжие, как се борави с ръчни гранати и т.н. Кюрдските сили Пешмерга вече си имат чисто женски бойни отряди. Фаиза Факих е командир на един такъв отряд: "Нападенията срещу жени в Северен Ирак промениха изцяло живота на тамошните кюрдки. Сега много от тях идват при нас, за да се научат как да се бранят", споделя Факих.

След като завършат обучението си, повечето жени-бойци отиват на фронта, който в момента преминава югозападно от Ербил, казва отговорничката за обученията полковник Нахида Рашид: "Нашите жени не се страхуват от "Ислямска държава". Те са бойци на кюрдските сили Пешмерга, обучени са да боряват с всякакво оръжие и са твърдо решени да се хвърлят в битката срещу джихадистите", казва Рашид.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

24.09 2014 в 12:08

Добре, че има интернет за да могат все повече хора да виждат извращенията на исляма. Защото тези неща не са от сега, но хората не знаеха и отричаха тези "инциденти".
Днес примерно има паметници на Тамерлан, като герой...а човекът е колел хиляди МИРНИ жители, след всяка победа е нареждал главите на жителите да се редят на куп, в някои градове куповете са достигали 50 000 глави. Мюсюлманин убиващ мюсюлмани - но днес са му вдигнали паметници като "защитник на исляма".
Просто не знам как света ще се отърве от тази чума

23.09 2014 в 10:42

“И не щадят дори жените…”
Това е стандартното варварство в исляма. То е в сърцевината на исляма, а не изкривен ислям в главите на извратени екстремисти.
Ислямската доктрина сама по себе си е зло в чиста форма.

Изглежда „Дойче веле“ имат правилната морална позиция, но не са добре осведомени. Жените специално и избирателно са подложени на терор в момента. Джихадистите планирано изнасилват жени и деца за да изпълняват волята на алах: „Всявай ужас в сърцата на неверниците“.

Всички средства са позволени. Няма варварство, което Мохамед да не е благословил и извършвал, стига да е срещу друговерците. Аллах обича извратените и ги възнаграждава за зверствата срещу неверниците.

По принцип в исляма на жената е отредено специално място за издевателства. Това важи в мирно време, да не говорим по време на джихад, когато въображението на изверга се отприщва.

В свещените книги на мюсюлманите е казано изрично „Щастието на жената е под обувката на мъжа й.“ Жената може да бъде изнасилвана, бита, изтезавана, продавана, тормозена и всичко друго, което хрумне на мъжа й, при това напълно законно.

Всичко това важи с още по-голяма сила, ако чужд мъж я плени. Мохамед е пленявал жени и в същия ден ги е изнасилвал, след като пред очите им е обезглавявал съпрузите и братята им. Всеки отдаден на религията мюсюлманин е длъжен да прави същото.

23.09 2014 в 10:22

Е, като им пръснат халката се сещат, че трябва и да се защитаваш.А къде са безстрашните мъже "пешмерга" вървящи срещу смъртта.Май избягаха в Турция и оттам в България.
Скоро и нас ни очаква същата съдба и в момента стоим и чакаме да ни се размине някак си.

23.09 2014 в 08:41

Защо пишете такива глупости за борците за демокрация, дето бяха на крачка да бутнат мръсният, гаден, омразен Асад?

23.09 2014 в 02:10

тук има повече по върпроса за девиците: http://www.circumcisioncomplex.com/pedocircumcision-paedophilia/

22.09 2014 в 21:17

Жална им майка на идилците(особено на пленените бойци).Не мога да се сетя за по-жестоко същество от вбесена жена искаща да мъсти.Все ми се струва , че жените в пешмерга са пострадали по един или друг начин , а не са отишли там просто хей така да се понаучат за всеки случай ако се наложи.

22.09 2014 в 15:48

Отвратителни, гнусни, долни, побъркани твари! Нечовеци и неживотни... Ако може и в най- голямата мръсотия да се намери и нещо обнадеждаващо, то е, че тези ислямски жени ще се еманципират. Бой, бой, бой по тия изчадия!