Задържаха мъж, прерязал сухожилия на ръката на жена си

В Елин Пелин жена е открита в безпомощно състояние. От МВР съобщиха, че ѝ е нанесена средна телесна повреда по особено мъчителен начин и с особена жестокост

OFFNews 08 август 2023 в 13:46 2128 1

Снимка Архив

33-годишен мъж е задържан, след като е прерязал сухожилия на ръката на 31-годишната жена, с която живеел, съобщиха от МВР.

Случаят е от Ихтиман.Мъжът вече е с повдигнато обвинение.

Друг друг случая е арестуван 59-годишен мъж в Елин Пелин, който причинил телесна повреда на съпругата си. За инцидента е станало известно на 6 август сутринта, когато е подаден сигнал от столична болница за транспортирана жена в безпомощно състояние.

Мъжът е задържан за 72 часа, той е обвинен за нанесена средна телесна повреда по особено мъчителен начин и с особена жестокост.

Междувременно от Софийската районна прокуратура съобщиха и за друг случай - от неделя, при който 36-годишен мъж се е заканил с убийство на жена и е нанесъл телесна повреда в условията на домашно насилие.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2415

1

Пустиняк

08.08 2023 в 18:43

Домашното насилие е ежедневие защото е част от"традиционните ни ценности". Ние си бием жените(и всички по-слаби) защото те "само от бой разбират" и "щом бие значи обича"! Въобще любовта на истинският мъж и патриот минава освен през корема и през юмруците му! Не е като при джендърите дето искат Истанбулската конвенция!!!
 
X

Да помогнем на украинските деца!