Възрастен мъж заплаши деца с нож, загуби живота си след гонка с полицаи

OFFNews 31 декември 2023 в 09:42 7793 1

гонка

Снимка бТВ

След гонката.

Възрастен мъж загуби живота си след новогодишна гонка в Стара Загора между лек автомобил и полицейски коли. Тя е продължила няколко минути и е стигнала до главен булевард в града, съобщи бТВ.

По непотвърдена информация мъжът е заплашвал деца с нож снощи. След като е подаден сигнал на телефон 112, полицаите открили въпросния мъж на бензиностанция.

При опит да осъществят контакт с него мъжът е избягал с автомобила си. Тогава е започнала и гонката, която продължила с километри през различни квартали на Стара Загора.

В преследването са се включили десетина полицейски патрули. 

Когато нападателят бил изваден от колата, се е стигнало до фаталния край.

Кварталът, в който се случва това, е вдигнат на крак, следват и бурни реакции в социалните мрежи. Публикувани са стотици видеа. Има коментари, че вероятно полицаите са превишили правомощията си. Очаква се реакция от МВР и прокуратурата.

Назначена е тройна съдебномедицинска експертиза, която да установи какво се е случило - възможно е човекът да е получил удар, но според близките му той може да е починал след полицейски произвол.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

400

1

демотиватор

31.12 2023 в 10:06

Твърде много уклончиви уговорки в новината- да бехте прегледали "стотиците видеа", за които споменавате, и тогава да бехте обяснили как точно е загинал заловеният с ножа !
Лично аз, като "водач на МПС", съм спиран за проверка от полицията- винаги са ме проверявали уставно и вежливо.
И през ум не ми е минавало да бягам от тях . За сведение- щото не съм престъпник (ジ)
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика