Стреляха по колата на Люси Иларионов

OFFNews 16 май 2018 в 09:00 5552 2

27-годишен мъж е стрелял с газов пистолет по автомобила на режисьора Люси Иларионов. Инцидентът се разминава без пострадали, разказва bTV.

Миналата неделя Иларионов пътува от Варна за София заедно с приятелката си Ани Хоанг.

Около Велико Търново режисьорът изпреварва автомобил и по думите му шофьорът на другата кола вади газов пистолет и започва да стреля.

Хоанг заснема случката. От видеозаписа се вижда, че другият водач хвърля и бирени бутилки.

По случая е задържан 27-годишен мъж с полицейска мярка за 24 часа.

„Отвратително е да предполагаш, че някой може да ти извади пистолет, когато въобще не очакваш. Агресията е огромна”, заяви Люси Иларионов.

„Аз лично се чувствах застрашена за живота си, Люси можеше да загуби управление над колата, разминахме се с малко, имахме късмет”, допълни и приятелката му – певицата Ани Хоанг.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12182

2

sawall

16.05 2018 в 13:03

senester, няма значение кой си, едва ли ще има последствия. В единия случай може да има малко шум, но това е. Простотията цари и на магистралата и в МВР.

12415

1

senester

16.05 2018 в 12:07

Преди години,пътувайки по магистрала Тракия, по същият начин един малоумник,изпреварвайки ме с автомобила си,извади оръжие и го насочи към колата ми,в която пътувахме цялото ми семейство.Вероятно е бил подразнен,че при движението си с разрешената за магистралата скорост,не му правя място след изпреварване веднага,за да ме задмине.Не успях да видя вида на оръжието,но запомних автомобила и дадох номера по телефона на най-близкото ОДП на МВР,в случая Пловдив.И понеже не съм Люси,естествено нямаше никакви последици за откачалката
 
X

Да помогнем на украинските деца!