Стрелецът, убил двама в София, е баща на 4 деца

OFFNews 19 май 2017 в 09:30 4109 0

Снимка БГНЕС

57-годишният стрелец, който вчера уби двама души в столичния квартал "Витоша", е и баща на четири деца. Строителният предприемач Драгомир Драгомиров уби на място свои съдружници и рани тежко сина на починалата Стойка Мишева.

„Задържаният за двойното убийство в четвъртък в столичния квартал „Витоша” никога не е използвал личното си оръжие в разрез с правилата", каза пред Нова телевизия адвокатът на Драгомиров Ася Манджукова, която е негов защитник.

Една от версиите за убийството на инвеститорите Вячеслав Коев и Стойка Мишева е спор за 100 хил. лева.

„В четвъртък за много кратко успяхме да разговаряме с Драгомир. Той не беше в състояние да разговаря въобще. Той не беше на себе си, не можеше да обясни какво, защо и как се е случило. Той видимо беше в шок и не разбираше какво става”, разказа адвокат Ася Манджукова.

„Доколкото разговарях с негови приятели и близки, не е имало нищо в поведението му, което да подсказва подобен развой на събитие. Драгомир е бил спокоен човек, не е сприхав, не е избухлив, няма навик да решава проблемите си по този начин", подчерта тя.

"Драгомир е семеен. Има четири деца, две от които са в неговото домакинство, едното е малолетно. Става дума за човек, за когото властите са преценили, че е надежден и способен да носи оръжие. Той никога не е използвал личното си оръжие в разрез с правилата", коментира адвокат Манджукова.

"До момента на привличането му като обвиняем, той не знаеше какво е направил. В един момент той ни попита как са хората, ние не му казахме, че знаем как са. Аз не съм сигурна, че той съзнава какви са последиците от това, което се е случило", коментира тя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови