Приятел на задържания за убийството в София: Разделени са от 5-6 години

OFFNews 07 април 2023 в 15:26 4499 0

полиция

Снимка БГНЕС/Благой Кирилов

Тя има дете от друг мъж

Приятел на задържания за убийството на 32-годишна жена в София, чието тялото беше открито в багажник на кола, съобщи, че мъжът и жертвата са били разделени от 5-6 години. 

34-годишният мъж и неговият приятел се чули преди няколко дни, когато арестуваният му казал, че ще остави автомобила на паркинг. 

"Познавам го (задържания) от около 18 години. По нищо не личеше, че може да извърши такова нещо. Казах го и на полицаите", разказа неговият приятел пред бТВ. 

Той обясни, че връзката между извършителя и жената е приключила преди 5-6 години. Двамата за работели в мобилен оператор. Предполага, че са поддържали колегиални отношения.

Първоначално, докато още е бил афектиран от раздялата, мъжът споменавал вече бившата си приятелка, но отдавна спрял да говори за нея. След това е имал и други връзки.

"Тя има дете от друг мъж", допълни приятелят на задържания, който не знае защо убитата е оставила бележка, че е била тормозена.

Според него заподозреният много умело е криел всичко. Мъжът описва задържания като леко избухлив, но добър приятел, който винаги бил готов да помогне.

Съседка на жертвата обясни, че е била нейна учителка и че убитата жена е била тиха. "Те са малко затворени съседи, но сме в добри отношения", каза учителката.

По-рано днес министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев заяви, че жертвата е търсила помощ от неправителствени организации, както и че със задържания са били в изострени отношения. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Мистерии в Хераклея Синтика