Тяло на 32-годишна жена намерено в багажник. Оставила бележка от кого се страхува

Задържан е бивш приятел на жертвата

OFFNews 07 април 2023 в 07:52 2

Полиция

Снимка Архив

Полиция

Тялото на 32-годишна жена бе открито тази нощ в багажник на автомобил в София, съобщи БНТ. 

Тя е била в неизвестност през последните няколко дни. Задържан е мъж, с когото тя е имала отношения преди време. 

Жената е изчезнала на 4 април. Сигналът е бил подаден в полицията от нейна позната.

Жертвата е била служител на мобилен оператор в столицата. Задържаният е неин колега, когото полицията следила след получаването на сигнала. 

По непотвърдена информация жената е застреляна с два куршума. Имала е притеснения за живота си и на работното си място е оставила бележка, в която пише, че ако се случи нещо с нея, трябва да се търси определен човек.

Последно е засечена в деня, когато си е тръгвала от работа. На камери се вижда, че се качва в колата си, след което изчезва.

Вижда се още как шофира с висока скорост до конкретна улица, по която завива. Това се случва на 4 април, а сигналът за изчезването е подаден към Трето РПУ-София. 

Заподозреният мъж е задържан на метростанция "Ломско шосе". Там полицията го спира за проверка. В този момент той е с личния си автомобил, а в колата е имал спътница, която се е представила за военна.

Задържаният мъж е бил спокоен през цялото време. Казал, че не знае нищо по случая. По непотвърдена информация военната също е казала, че не знае нищо и че въпросният мъж просто я возил.

Той е задържан. По непотвърдена информация неговото име е било написано на въпросната бележка. Намерена е и колата на убитата, с която тя се е возила последно. Там са открити портмонето ѝ, както и нейни документи.

Тялото й обаче е открито в трета кола - нито в нейната, нито в тази на заподозрения. Било е в багажника, като той е запечатан с полиуретанова пяна. Автомобилът с тялото е откаран и оставен до автосервиз, където е и открита убитата.

Междувременно министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев съобщи, че жертвата е търсила помощ от неправителствени организации

Приятел на задържания разказа, че двамата са имали връзка, но са се разделили преди 5-6 години. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

865

2

Constanza

07.04 2023 в 10:29

Може би човекът, който е закарал колата в сервиза, ще знае повече?

1005

1

eagle60

07.04 2023 в 08:40

мобилните оператори - инкубатор за всякакви престъпления
 
X

Да помогнем на украинските деца!