Почина ревнивият убиец от Варна

Елица Мартинова 07 януари 2014 в 08:10 6472 9

Жестоко двойно убийство във Варна, Снимка: Булфото
Жестоко двойно убийство във Варна, Снимка: Булфото

Почина 39-годишният мъж, който вчера във Варна застреля жената, с която живее на семейни начала, и нейния любовник.

 

Убиецът, който вчера бе открит прострелян в главата, прекара последните си часове в шокова зала. Още след пристигането му в болницата лекарите коментираха, че шансовете му за възстановяване не са големи.

39-годишният Петър Георгиев бе намерен ранен в главата часове, след като разстреля жената, с която живее на семейни начала, и нейния любовник.

33-годишната жертва започнала афера в интернет, която по-късно прераснала в реална връзка. Ревнивият й мъж научил за забежката на жена си, след като успял да разгадае паролата й във Facebook. В профила на жена си той прочел за уговорката й и я проследил до мястото на срещата – в близост до Grand Mall на бул. „Владислав Варненчик“ във Варна.

На уговореното място Георгиев заварил жена си Живка в автомобила на любовника й - 33 годишен мъж с инициали Г. С. Убиецът разстрелял първо приятеля на партньорката си. Уплашената Живка излязла от колата и се опитала да избяга, но била застигната от няколко куршума.

До момента полицията и прокуратурата дават оскъдни данни за случая, тъй като все още тече разследване. Знае се обаче, че Жирка и Петър са родом от Дългопол и имат две деца - на 17 г. и 8 г., които след вчерашната трагедия остават сираци.

Пред "Нова телевизия" продавачка в района на убийството разказва, че малко преди да застреля жена си, Петър отишъл да си купи цигари. Отбелязъл, че по принцип не е пушач, но случаят изисква да запали цигара. Разказал на продавачката, че е хванал жена си в изневяра и я попитал какво би направила на негово място.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!