Обраха пощата в Хасково, хаос с изплащането на пенсиите

OFFNews 08 юни 2016 в 08:29 4456 2

Крадци са обрали Централната поща в Хасково тази нощ. Открадната сума все още не е ясна, по неофициална информация тя е огромна. 

Бандитите са изнесли пари от касата. Полиция е блокирала района, извършват се огледи, информира Хасково инфо. Пристигналите на работа служители тази сутрин не са допуснати в сградата. Връщат се и възрастните хора, дошли да си получат пенсиите, съобщава Хасково.нет. От 7-ми до 20-ти е периодът за изплащане на пенсиите и обирджиите са избрали точно този момент. 

Пощата няма да работи днес, клоновете изплащат пенсии, но не е ясно дали парите ще стигнат, информира Нова тв.

По-късно днес от "Български пощи" увериха, че пенсионерите ще получат парите си, че се работи по възстановяване нормалната работа на пощата и че тези, които не са успели да получат пенсиите си днес, могат да ги вземат утре.

Крадците са срязали с флекс оградата, която е в задната част на сградата, разбили са ключалката на вратата и са проникнали вътре. В пощата е имало един охранител, който е бил завързан и залят с течност, най-вероятно белина, съобщава БНР. Крадците са демонтирали охранителните камери. След като са взели парите, са опитали да заличат следите си. Коридорите са залети с белина, а отгоре са посипани с косми, най-вероятно взети от фризьорски салон. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15256

2

mendi

08.06 2016 в 10:28

Е как точно ще останат без пари!?!?!
Може да се забави изплащането на пенсиите, може да им се наложи да идат до друг клон или до банка но без пари няма как да останат!!! Тъпо заглавие и пълна дезинформация...

14847

1

БирникЪ

08.06 2016 в 09:55

"Обраха пощата в Хасково, пенсионерите може да останат без пари"

Малоумно заглавие ! Журналистите трябва да останат без пари ! А пенсионерите никога няма да останат без пари, защото парите им са застраховани ! Дори и да не са, пощите ще платят.
 
X

Да помогнем на украинските деца!