Мъже гърмяха по дюнерджии в Пловдив

OFFNews 21 юни 2018 в 12:54 3150 0

Мъже гърмяха по дюнерджии в Пловдив

Мъж е стрелял с пистолет във въздуха пред заведение за бързо хранене на бул. „Пещерско шосе“ в пловдивския кв. „Христо Смирненски“, съобщиха от полицията в града.

Според предварителната информация и според показанията на очевидци в нощта срещу сряда е възникнал конфликт между клиенти и служители на обекта за бързо хранене. След размяна на реплики се е стигнало до ескалация на напрежението, като единият от клиентите се е качил в автомобила си, паркиран пред заведението, и стрелял с пистолет във въздуха, уточнява "Фокус", позовавайки се на говорителя на пловдивската полиция.

При инцидента няма пострадали хора, а по случая се извършва проверка във Второ районно управление на МВР - Пловдив, като към момента се изяснява самоличността на мъжа, произвел изстрели, както и оръжието, с което е стреляно.

Според пловдивския сайт Plovdiv24.bg клиенти и майстори на арабската кухня възникнало напрежение след размяна на реплики. Служителите на заведението отказали да коментират случката с колегите им от нощната смяна, дори отрекли да имало такъв случай. Според сайта в същия търговски обект е имало пожар на 14 април. Като причина за него тогава е била посочена неизправност в една от скарите. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!