Мъж се простреля в главата след полицейска проверка

OFFNews 26 юни 2017 в 12:57 9306 1

Мъж се простреля в главата по време на полицейска проверка

34-годишен мъж се е прострелял в главата с газов пистолет, след проверка за употреба на наркотични вещества при шофиране на кръстовището на ул. „Пиротска" и ул. „Одрин".

При проверка той е дал положителна проба за употребата на наркотици, уточняват от МВР, цитирани от "Фокус". Той е откаран за лечение в "Пирогов". 

По първоначални данни, към 11.30 часа полицаи от СДВР се насочили за проверка към паркиран автомобил, чийто шофьор минути преди това се движил твърде несигурно. След като при проверката е установена употреба на наркотични вещества, шофьорът се прострелял с газов пистолет, уточняват от МВР. 

По случая работи и прокуратурата.

В същото време днес стана ясно, че криминалисти са разкрили жестоко убийство в София. Пред журналисти главният прокурор Сотир Цацаров обясни, че е убиецът е задържан в Созопол. Убийството е извършено в петък, а по случая са работили СДВР и ОДМВР-Бургас. 

"Поздравявам СДВР за изключително бързите и активни действия по разкриване на извършеното в петък изключително тежко и жестоко убийство в столицата, при което е убита млада жена и при което извършителят беше разкрит и задържан на територията на Община Созопол", заяви Цацаров.

По-късно днес ще бъдат дадени допълнителна информация по случая. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови