Мъж наби пощаджийка и отмъкна 200 лв.

OFFNews 13 декември 2016 в 10:39 3485 1

Мъж наби пощаджийка и отмъкна 200 лв.

Мъж наби служителка в пощенската станция в монтанското село Липен и отмъкна 200 лв. от бюро, съобщиха от пресцентъра на МВР. 

Инцидентът е станал в понеделник около 16.00 ч. Пострадалата казала пред полицаите, че чула почукване на входната врата, станала и отворила. Тогава нахлул непознат мъж, който я ударил с юмрук в главата и я заплашил с нож. Той наредил на 51-годишната служителка да остане до входната врата с лице към стената. Мъжът откраднал намиращите се на бюрото около 200 лева. От незаключена каса отнел и билети на националната лотария, чиито брой към момента не е уточнен.

По данни на потърпевшата извършителят е висок около 175 см, със слабо телосложение, бил облечен с тъмни дрехи, качулка на главата и високо вдигната яка. Причинената щета е в процес на уточняване. местопроизшествието е посетено от оперативно-следствена група на РУ Монтана.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 198 ал. 1 от НК, съобщиха от ОД на МВР Монтана.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15256

1

mendi

13.12 2016 в 12:02

ГолЕма работа! 200 лева са под една МРЗ така че това престъпление е незначително! Даже и да го разкрият няма какво да му направят така че всички пенсионери да се готвят за посещения по домовете!
 
X

Да помогнем на украинските деца!