Quantcast

Майката на Лидия Петрова: Тя не е психично болна, не се е запалила сама

OFFNews Последна промяна на 04 ноември 2014 в 11:43 5895 10

Дъщеря ми не е способна на такова нещо. Не го е направила тя. Търсете този, който я е подтикнал да се запали. Това заяви пред журналисти майката на Лидия Петрова, която се самозапали пред Президентството в понеделник – Снежана Петрова.

Лидия не е психично болна. Тя не е способна на такова нещо. Тя е много силен човек, каза Петрова.

Лидия е завършила учителския колеж, след това рехабилитация. Работила е и като фотограф във вестник „Труд“. Не е била свързана със секти или нещо такова, но от две години е била разтревожена от атентата в Бургас, разказа Снежана Петрова.

Майката попита къде е раницата, от която се твърди, че Лидия е извадила запалителните вещества.

Тя не го е направила. Търсете човека, който я е подтикнал, каза Петрова.

Лидия Петрова се самозапали пред сградата на Президентството в понеделник. Тя е приета в тежко състояние в Клиниката по изгаряне в "Пирогов". Жената има 90% изгаряния по тялото, като особено засегнати са главата и ръцете й. Лекарите не дават надежда за живота й. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

05.11 2014 в 17:32

Пламен Горанов СЕ САМОЗАПАЛИ! НИКОЙ НЕ ГО Е ЗАПАЛИЛ! ПРОСТО НЕ ГО ИЗГАСИХА! НЕ ЧЕРНЕТЕ ПАМЕТТА МУ! Почивай в мир Пламен-е!
ot varnenec.

04.11 2014 в 20:18

Мисля си,че може да е заснела нещо което не трябва да се вижда и затова са я запалили!

04.11 2014 в 14:34

Много интересно нещо прочетох аз, твърди се, че идва от колега на Лидия. Струва ми се достоверно.

"Лидия си е напълно нормална жена, много добър фотограф, в никакви секти не ходи. 99% е сигурно, че е заплашена, че ще ѝ се случи нещо много лошо на дечицата, ако не го стори. Може лесно да се познае от коя политическа партия (или коалиция) идва въпросната заплаха. #КОЙ ли иска да покаже "Ето, върнаха се ГЕРБ и пак хората почнаха да се самозапалват"? Мисля, че нещата са пределно ясни. Не е нужно да си бойковист или гербаджия, за да схванеш откъде идва това чудо. И подхвърления кибрит на ГЕРБ? Абсолютно нарочно, ясна провокация от страна на извършителите. Както някога казаха, че Пламен от Варна сам се е запалил. Не се запали сам - запалиха го. Както сега Лидия, само че косвено. Не е лесно да познаваш двама човека, които са изгорели живи. О, и да - никога не съм гласувал за ГЕРБ, още по-малко за комунистите. Не гласувам за разни ДС-та. Но този път "ония" прекалиха. Изключително ми е жал за жената и изключително силно мразя тези, които са я накарали да стори това. За огромно съжаление, това е и политически въпрос. Има едни хора, които искат власт на всяка цена и нямат интерес да има каквато и да е стабилност в държавата. И те са отговорниците за това."

04.11 2014 в 13:38

Тези самозапалвания иглеждат контролирани и нагласени.

04.11 2014 в 13:34

Хехе, браво!
Сега още 5 пъти така, докато идиотите се откажат.
После гфр-то по същия начин.


По темата: естествено, че една майка няма да повярва на такова нещо. Аз лично вярвам, че има такива психични заболявания, които водят до самозапалване. За жалост.

04.11 2014 в 13:25

Коментарът е изтрит поради нецензурно съдържание!

04.11 2014 в 13:18

Коментарът е изтрит поради нецензурно съдържание!

04.11 2014 в 13:14

Статуквото се опитва да клати държавата. Това, което се задава не му е изгодно.

04.11 2014 в 12:58

Хора, нещо много съмнителна ми се вижда тази работа:
1) Разгледах профила на Лидия (https://www.facebook.com/lidya.petrova.90) - Изобщо не звучи като отчаян човек. Даже звучи много оптимистично.
2) Веднага след събитието се организира "протест" (срещу какво?) във facebook (https://www.facebook.com/events/1554983501400912/) я който организатори са голямо количество нови профили и НАЙ съмнителното Владимир Танев (https://bivol.bg/vladimir-tanev.html)

Притеснен съм от събитията.