Quantcast

Сестрата на Лидия подозира, че секта стои зад самозапалването

ОFFNews Последна промяна на 04 ноември 2014 в 09:46 5049 5

Мястото, на което се запали Лидия Петрова

Снимка Юлиан Христов

Мястото, на което се запали Лидия Петрова

Сестрата на 38-годишната фотографка Лидия Петрова, която се запали вчера пред президенството, смята, че секта е в основата на трагедията.

Пред TV7 Даниела коментира, че сестра й не е луда и не е имала психични проблеми.

Все още не са ясно мотивите на жертвата. Знае се, че тя е от Нови Искър, но е живяла на квартира в столицата. Има 11-годишен син, който живее с баща си, с когото Лидия е била разделена.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

04.11 2014 в 19:29

Престанете да правите от личната човешка трагедия политическа сензация.Знаете ли че заради вас днес още един човек се е запалил.Трябва със закон да се забрани, когато стават подобни трагедии да се съобщават имената на потърпевшите и хората ще престанат да се палят.За мен Лидия Петрова не се е пожертвала за България защото с постъпката си е изоставила детето си, предала го е!Никаква човешка кауза колкото и да е благородна не може да оправдае предателството пред собственото ти дете!Ами ако детето направи опит за самоубийство, давала ли си е сметка кава травма причинява на собственото си дете!Кой ще го гледа това дете сега, кой ще го финансира, изучи, възпитава по време на най-трудната и важна възраст пубертета, за да не стане накрая квартален гавазин!Това е постъпка на слаб и безотговорен човек, дано поне за детето има кой да се погрижи и да го спаси да не свърши като майка си. И надежда всяка оставете. С 90 процента изгаряния се нарушва естествения цикъл на подмяна на клетките в организма.Тъй като жената няма силна имунна защита в течение на 2 седмици след изгарянията нови клетки не се делят, а мъртвите загниват ставайки храна на бактерийте населяващи организма ни.В резултат на това се случва сепсис с полиорганна недостатъчност. Така че въпросът не е дали ще оживее или не, а кога ще си отиде.Хора с далеч по малка степен на изгаряния като украинката Оксана Макар загинаха именно от сепсис мъчейки се 3 седмици в болницата! Ако сте хуманни приспете я жената поне да не се мъчи!

04.11 2014 в 10:49

За кибрита се доказа, че е подхвърлен. И по ТВ7 свидетели казаха, че е подхвърлен. Тук трябва много сериозно да се заемат разследващите органи.

04.11 2014 в 10:41

Жалко обяснение е това, жената е има разбито семейство, финансови проблеми, не се е виждала с баща си, който ги е изоставил заради друга жена и изобщо цялостен духовен упадък и никаква надежда явно (и психични проблеми). Единствената надежда в този свят е Бог и само вярата в Него има смисъл.

04.11 2014 в 10:13

Сектите са страшно зло,завлекли са хиляди българи в псевдохристиянските и други учения!!!
Трябва да се забранят сектите както е в много други нормални страни! Това е заплаха за националната сигурност, долу сектите! Да живее светата православна вяра!!!И Бог да помага на пострадалата жена!!!

04.11 2014 в 10:05

Защо нито една медия не коментира показанията на възрастният очевидец, който каза, че жената се е претърколила от преминаващ автомобил, силно ритайки с краката?!? Също така не се говори за многозначителните кадри на оператора, който "своевременно" се беше озовал на мястото, точно по време на пламъците и в които основно беше натъртено на кадъра с рекламният кибрит на ГЕРБ, вероятно използван, а защо не и подхвърлен, за запалването?!?