Интерпол издирва майка на четири деца, била продадена за проститутка

OFFNews Последна промяна на 12 октомври 2016 в 10:45 7422 0

Майка на четири деца е в неизвестност вече близо година, а нейните близки подозират, че тя е изведена в Германия и работи там като проститутка, съобщи радио "Дарик".

34-годишната Илияна Банчева е обявена за международно издирване от Интерпол. За последен път тя е видяна на 16 ноември 2015 г. в родното си варненско село Любен Каравелово.

Няколко месеца по-рано тя се е разделила с мъжа си и той се преместил да живее в силистренското село Бабук заедно с децата. Най-малкото от тях е на 6 години, а най-голямото е 17-годишно момче с умствена изостаналост.

Илияна останала в Любен Каравелово и заживява в къщата на свои приятелки. Роднините на Илияна подозират, че именно техният баща е посредник за продажбата й като проститутка.

"Той е над 50 години, има жена и деца, всички живеят заедно, а Илияна беше приятелка с дъщерите му, които са около 20-годишни. Илияна изчезна, докато беше при тях. Те продължават да живеят в селото. Казват, че не са я продавали, а тя сама е избягала", казва Венета, сестра на изчезналата жена.

Преди изчезването си Илияна никога не е работила. На въпрос дали се е занимавала с проституция сестра й отговаря:

"Като цяло не, но обичаше да излиза. Какво е правила, като е излизала - тя си знае. Идваха коли да я взимат, тя си оставяше децата."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови