Кадиев за случая "Толстой": Партиите се държат като проститутка, шляпната по задника

OFFNews 20 септември 2016 в 19:04 6017 3

Политическите партии се държат като евтина проститутка, която са шляпнали по задника и не знае какво да каже – това показва, че са зависими.

Така независимият кандидат и лидер на "Нормална държава" Георги Кадиев коментира пред bTV реакцията у нас на думите на руския депутат Пьотр Толстой, че Русия ще купи България, както е направила вече с половината Черноморие.

„Това е недопустимо, Министерството на външните работи трябва да поиска от руските власти и „Единна Русия” да кажат дали Толстой изразява тяхната позиция. Той е един от 14-те хиляди кандидат-депутати, той обаче е член на Висшия съвет на „Единна Русия”, това е ЦК”, обяви Кадиев.

Той е категоричен, че външният министър Даниел Митов не е бил достатъчно твърд в изказването по темата в Twitter. 

„Това навеждане в момента тип Тодор Живков – дайте да отмине бурята, не върши никаква работа”, коментира Кадиев. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14057

3

morkoff

20.09 2016 в 22:57

Странно защо но въпреки цялата гьосуратска безугледност на електродоставчика второ поколение, по рода първо поколение ядрен белинец прахосал милиарди на данъкоплатеца, тоя лидер на малолитражката не'Нормална Държава' винаги се е радвал на топъл прием сред демократо-грантските среди.
А кажи, че там някъде няма топла връзка, а не бъди глобално коспиративно обременен, като ката новолидера се е опуснал, ката рупорите около звуковия източник не са били на мах.