Има арестуван заради убийството в Ботевград

OFFNews Последна промяна на 26 март 2016 в 10:38 4423 4

Полицията е задържала мъж във връзка със снощното убийство на братята Цветан и Марко Петрови в Ботевград, съобщават от МВР.

Съпричастността на арестувания към престъплението се изяснява.

От полицията съобщиха, че са получили сигнал за убийството в 20.10 часа. Веднага на място са пристигнали полицейски и медицински екипи. Районът бил отцепен, а самоличността да починалите в била установена. Извършен е оглед на място, на който е присъствал и окръжният прокурор.

Двамата братя са криминално проявени и осъждани, подчертават от МВР.

Разследването се провежда под надзора на Софийска окръжна прокуратура. 

С оглед предотвратяване на очаквано напрежение, в Ботевград са изпратени екипи на жандармерията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26.03 2016 в 12:15

"криминално проявени и осъждани"!?
Пък били"охрана"в заведение?Все с побои се забърквали....охраната не трябвали да е чисто криминално минало?А трябва ли пребива?
Все въпросчета,не само за в Ботевград,а за цяла България.
Единият работел за Бозата....коментар 2,кой е Бозата?Прякор пак.
Ако пак ще пишем за родната милиция,Прокуратура,Съд и пр.,няма смисъл.Крими контингета по цял Свят,даже и в правовите държави,честичко са саморазправя помежду си доста брутално.Е,в БГ-то,по.честичко,може би.Но едва ли обществото нещо губи от това.Особено,когато е ясно,че у нас само това е начинът,някой крими проявен и/или осъждан,преждевременно да се оттегли от занаята.И да спре да бие,пребива,убива и пр.

26.03 2016 в 11:41

А вярно ли е, че на единия брат са му викали скинара? Ако е така, значи е престъпление от омраза. При всички положния е добра новина :D

26.03 2016 в 10:59

Цяла сутрин слушам по медиите колко добри момчета са били и не мога да повярвам на ушите си! Двамата бяха биячи и лихвари! Не знам какво търсите под вола - теле, това не е някакъв битов или етнически скандал а разчистване на сметки между престъпни кланове!
Предишния ром който беше убит - пинко беше един от най известните сутеньори в града ама дейността му естествено се простираше далеч отвъд търговията с плът и тряфика на жени.
Явно мрежата се простира много по далеч, щом няма и час след убииството в града и цъфна "бат сали" да обяснява как убитите са били кротки аганца, чисти като момина сълза. Сега ще направят всичко възможно да изкарат престъплението някаква лична вражда или пиянска свада, за да не се види колко на далеч стига мрежата!!!

26.03 2016 в 10:57

Дискотека или Казино? Има разлика.