Две жертви в деня на откриването на мотосезона у нас

OFFNews 31 март 2018 в 19:54 8662 1

Снимка pixabay

Началото на мотосезон 2018 г. днес беше помрачено от две катастрофи, в които загинаха мотористи - в Пловдив и на пътя Бяла-Русе.

39-годишен моторист загина на място тази сутрин в Пловдив. Катастрофата е станала в 9:10 ч. на булевард „Мария Луиза". Мъжът се е блъснал в паркиран автомобил. 

Приятели на загиналия съобщиха пред Радио Пловдив, че той не е отивал на мотошествието до Бачковския манастир, а на работа.

При друг инцидент тази сутрин - на пътя между Асеновград и Бачково - моторист е навлязъл в насрещната лента и се е блъснал челно в автомобил Рено. Мъжът е на 38 години. Той е откаран в болница.

Малко преди 10 ч. тази сутрин 25-годишен моторист загина при катастрофа на пътя Бяла-Русе. Той е застигнал товарен автомобил, пътувал към Русе.

На около 2 км след разклона за Две могили, в района на паркинга Мидата, при изпреварване 25-годишният моторист се е ударил в товарния автомобил и от удара е загинал на място. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14048

1

voododoll

01.04 2018 в 00:28

На пътя Варна - Бяла, малко преди табелата за бяла имаше кола излязла от пътя и се блъснала в дърво. Беше много смачкана. Едно момче беше спряло в отбивката и беше слязло да помага. Ама съдейки по реакцията му вече беше късно. Никъде в новините не пише за случая. А за моториста аз минах по тоя път в 12 някъде и никъде не видях моторист и камьон. Имаше само един тир дето си беше изсипал товара и го събираха.