Банда маскирани простреляха двама души при грабеж в Пазарджик

OFFNews 22 декември 2015 в 10:14 4953 2

Банда маскирани простреляха двама души при грабеж

Снимка bTV

Четирима маскирани и въоръжени мъже простреляха двама души при грабеж късно снощи в Пазарджик. 

Нападението било в офис в индустриалната зона в близост до гарата, съобщава bTV. По това време в офиса били собственикът на фирмата, брат му и жена му. Маскираните поискали парите, но хората оказали съпротива, стигнало се до стрелба с карабина.

Собственикът на фирмата е прострелян два пъти в крака и ръката. Брат му е ранен в подбедрицата. И двамата са преместени за лечение в София. Няма опасност за живота им.

Бандитите все пак са успели да задигнат всичките налични пари и са изчезнали. Все още не се знае каква е плячката им. Нападнатият е имал строителна фирма, но заедно с брат си се е занимавал и със златарство.

Извършителите на въоръжения грабеж се издирват, съобщиха от полицията в Пазарджик.

По информация на БГНЕС нападението е станало малко след 21.00 часа. Маскираните нахлули с крясъци: "Това е обир". Собстеникът на фирмата, която се занимава с хидроизолации и търговия на дребно, Спас Спасов се опитал да противодейства.

И двамата пострадали са с огнестрелни рани в краката и ръцете. Настанени са в МБАЛ - Пазарджик без опасност за живота. При обира е взета голяма сума пари и златни накити. Предполага се, че жертвите на нападението са били следени. В момента районът около офиса, който се намира в индустриална зона на Пазарджик, е отцепен.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!