Хороскоп 23-29.09: Водолеи и Везни да не спорят с близки, Козирози и Риби да преглътнат укори

Антония Мечкова 23 септември 2023 в 07:39 26686 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Хубаво е през следващите дни да заложите на сътрудничество с колеги, рода и познати. От уикенда Овните са отворени за такива споразумения, може дори да помолят за услуги. В понеделник не бързайте да разкривате бизнес идеи, още няма условия за реализацията им. Във вторник общуването е повече, току виж ви подскаже да бъдете по-критични към някои съюзници. От сряда до петък с част от тях ще засилите разбирателството, с други ще се разделите, не са най-искрени, а екипността го изисква. В личен план трудности, не ги подценявайте.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Периодът не е лек, от събота не подценявайте трудностите, които сега ще ви изненадат. В понеделник Телците ще анализират и делови, и лични проблеми най-задълбочено, от вторник потъват в работата. Едва ли само финансите ще бъдат причина, макар че е добре да сте сигурни в дохода си. Ако нещо у дома или в любовта не върви, отдръпнете се, изчакайте с решение. Този четвъртък мнозина зависят от мнението на по-влиятелни хора, да не го пренебрегват. В петък не говорете за тревоги, вие се справяте с впечатляващо благоразумие...

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Този уикенд ви настройва по-критично към колеги, партньори и близки. Те не са идеални, но Близнаците доста ще загубят, ако налагат мнение и проточват споровете. В понеделник овладейте нетърпението за промени, не сте наясно с дела и отношения, във вторник-сряда май е по-разумно да действате сами по задачите си и да бягате от неканените съветници. В четвъртък можете да се включите и в начинанията на околните, идеите са печеливши и ще подобрят ситуацията, ако използвате реалния си шанс. В любовта дръжте на принципи.

РАК (21.06 – 21.07)
Периодът носи пречки пред плановете ви, през уикенда не се хвърляйте челно да ги борите. В понеделник Раците ще се уверят: изчакването е добра тактика, във вторник да сложат ударение на домашни и лични грижи. Близки много разчитат на вас, а и е време да се извините за грешки, да заздравите връзки, на които наистина държите. В сряда ви чакат куп задачи, може да ви поведат на път, към търсене на информация, нови познанства. Имате енергия за цял екип и шефове ще я оценят. В петък приключвате финансови притеснения с радост.

продължава на стр. 2 

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews