Алла Пугачова напусна Кипър заради здравословни проблеми. Трудно й е да ходи

OFFNews 10 юни 2024 в 10:13 3751 2

Алла Пугачова

Снимка УНИАН

Алла Пугачова

Примата на руската естрада Алла Пугачова, която осъди режима на Путин и емигрира в Израел заедно със семейството си, бе на почивка в Кипър, но заради здравословни проблеми трябваше да напусне слънчевия остров преждевременно.

Но изпълнителката не планира да се връща в Израел, който през последните години се превърна в роден дом за нея. Според руските медии, цитирани от УНИАН, певицата иска да се премести с децата си и съпруга си - комикът и шоумен Максим Галкин, в Юрмала, Латвия. Там дивата има вила.

"Миналата седмица температурите в Кипър достигнаха рекордните 42 градуса и здравето на възрастната изпълнителка на хита "Арлекино" рязко се влоши. На фона на влажността и горещината краката ѝ започнали да се подуват. На певицата ѝ е трудно да ходи", се посочва в съобщението.

В началото на пълномащабната инвазия на Русия в Украйна Алла напуска родината си заедно със семейството си. Тя осъди кървавия режим на Кремъл и действията на Путин. През 2022 г. дивата поиска от руското министерство на правосъдието да я включи в списъка на "чуждестранните агенти", за да последва съпруга си Галкин, който вече бе включен в черния списък заради антивоенната си позиция.

Пугачова заяви, че споделя желанието на съпруга си за мирен живот и свобода на словото в Русия, и призова да се сложи край на загубата на живот "за илюзорни цели". Галкин постоянно коментира събитията в Украйна, наскоро той реагира на терористичното нападение в Харков.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    За писането на коментар е необходима регистрация.
    Моля, регистрирайте се от TУК!
    Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

    805

    2

    stix

    17.06 2024 в 13:31

    Да не сте объркали снимката,че не прилича на Ала?Израел,Кипър?Докато не и вземат милионите няма да я оставят на мира.

    300

    1

    демотиватор

    10.06 2024 в 11:59

    Е, има тук- таме и "добри руснаци", естествено винаги с една здравословна доза съмнение ("а дали няма в решаващия момент да..."). (ジ) ✊
     
    X

    Русия търси разкол в българската църква, за да бъде избран проруски патриарх