Бившият на Джей Ло стана баща за седми път

Латинопевецът Марк Антъни и моделът Надя Ферейра се сдобиха с дете в Деня на бащата

OFFNews 20 юни 2023 в 11:57 3518 0

Надя Ферейра и Марк Антъни

Снимка Getty Images

Надя Ферейра и Марк Антъни

Бившият съпруг на Дженифър Лопес певецът Марк Антъни стана баща за седми път. 30 години по-младата жена на Антъни, моделът Надя Ферейра, го дари с рожба на 18 юни, Денят на бащата.

Двойката обяви новината в Инстаграм, публикувайки снимка с новороденото. „Божието време винаги е перфектно. Честит ден на бащата“, написа Марк Антъни към кадъра.

За четвъртата партньорка на музиканта, модел и собственик на титлата "Мис Парагвай" това е първо дете, а за Антъни - седмото. Другите шест са 28-годишната Ариана и 27-годишният Чейс от връзката с Деби Росадо, 22-годишният Крисчън и 19-годишният Райън от брака му с Даянара Торес и двамата 14-годишни близнаци Макс и Ема от Дженифър Лопес.

View this post on Instagram

A post shared by Marc Anthony (@marcanthony)

Джей Ло и Марк Антъни бяха женени около десет години, три от които бяха в процес на развод. Бившите съпрузи останаха близки приятели.

54-годишният Марк Антъни и 24-годишната Надя Ферейра се ожениха през януари тази година в Музея за модерно изкуство в Маями. По време на сватбата Ферейра вече беше бременна. Над 250 гости присъстваха на пищната церемония, сред които Дейвид Бекъм със съпругата си Виктория, синът Круз и дъщерята Харпър, и още Салма Хайек, Малума, Луис Фонси и други знаменитости.

Марк Антъни е американски певец от пуерторикански произход. Носител е на четири награди "Грами" и осем статуетки "Латино Грами". Той е най-успешният изпълнител на салса в света. Надя Ферейра е парагвайски моден модел и носителка на титлата Мис Вселена Парагвай 2021. Появявала се е на корицата на Harper's Bazaar, Cosmopolitan, L'Officiel, Robb Report Singapore и други.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки