Стартира платформа за COVID-19 в помощ на лекарите

OFFNews 12 януари 2021 в 11:05 837 0

Снимка Pixabay

Лекари от всички точки на страната могат да се свързват незабавно помежду си и да обменят опит за лечението на пациенти с COVID инфекция, благодарение на онлайн платформата www.lekarite-covidhelp.com.

Виртуалното пространство е по идея на Българската болнична асоциация и е създадено безвъзмездно от софтуерна компания, чийто екип дари труда си по изграждането му, като свой начин да се включи в борбата с пандемията.

Форумът дава възможност на лекари от различни болници и краища на страната да се съветват бързо, лесно и безопасно по въпроси, свързани със спецификата на отделните случаи на пациенти с COVID инфекция.

Незабавната реакция е крайно необходима за навременното лечение на различните случаи на пациенти, заразени с COVID. Лекарите често се сблъскват с нови, непознати и специфични случаи на развитие на болестта.

Платформата www.lekarite-covidhelp.com им дава възможност незабавно да откриват свои колеги, които вече са се сблъсквали с подобни примери. Чрез форума значително се съкращава времето за проучване и могат да бъдат сортирани повече от едно мнение/опит/пример, свързан с конкретен случай.

Той е съобразен с всички изисквания на закона за защита на личните данни, а потребителите й могат да бъдат единствено лекари, чиято самоличност се проверява от администраторите при регистрация.

Форумът www.lekarite-covidhelp.com може да бъде открит и на сайта на Българската болнична асоциация – www.bba-bulgaria.com.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!