Състоянието на Байрям, на когото отказаха лечение в чужбина, се влошава

OFFNews 23 февруари 2017 в 07:59 7984 5

Състоянието на Байрям, на когото отказаха лечение в чужбина, се влошава

Снимка bTV

Състоянието на 9-годишния Байрям, на когото беше отказано лечение в чужбина, се влошава. Момчето ще бъде лекувано в Правителствена болница, съобщава bTV. В болницата вече е формиран екип, който е готов да направи трансплантацията. 

От няколко дни състоянието на Байрям се влошава – детето не спи и не се храни.

Желанието на родителите му е то да замине за Германия, както е било определено първоначално.

Вчера bTV научи, че едва в понеделник Фондът за лечение на деца е попитал болниците в България могат ли да извършат трансплантацията на момчето. Отговорът от „Александровска болница“ е бил отрицателен.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29216

5

Лопе де Вега

23.02 2017 в 11:27

Професоре, моля те, не ме дразни с този капитализъм, защото мога да ти разкажа как комунистически лекари хладнокръвно убиха баща ми през 1988 г. Няма да ти разказвам истории, които знам и които са верни (имат живи свидетели), защото не съм ги преживял лично. Те така!

Поздрав!

29216

4

Лопе де Вега

23.02 2017 в 11:23

Готви се убийство пред очите на народа. Ще убият детето само защото е циганче. Ще се оправдаят с обективни причини и никакъв съд няма за ги накаже, защото ще има куп експертизи и експерти, доказващи, че е било неизбежно. Естествено, нали и тези експерти са лекари - плюли са си в устата и са защитават както могат.

Поздрав!

10902

2

Мариян

23.02 2017 в 10:10

Видно тези от т.нар. Фонд за лечение на деца са чисто и просто убийци. Имат ли представа каква карма е това за тях и за най-близките им? Имат ли представа на какво обричат децата си?