Изследвания - може ли да ви посетят от лабораторията у дома

OFFNews 08 ноември 2022 в 12:57 385 0

лекар

Снимка pixabay

Лекар.

Много хора със здравословни проблеми са затруднени да посетят дадено лечебно заведение или лаборатория, а по ирония на съдбата, много често именно те имат най-голяма нужда от медицинска грижа.

Ако е на лице някаква невъзможност от страна на болния да посети лабораторията, в която трябва да му се извършат някакви изследвания, човекът не бива да се притеснява, защото има начини да се реши този проблем.

Може ли от лабораторията да ви посетят у дома

Осъзнавайки тази невъзможност на много хора да посетят лаборатория за извършване на регулярни, рутинни или наложителни изследвания, много лаборатории са включили сред услугите си посещение по домовете.

В случай на нужда, когато болният по една или друга причина не може да отиде до медицинската лаборатория, тя може да донесе услугата до дома му с помощта на служители, които да вземат необходимата проба за извършване на изследванията.

Това може да стане много лесно, като единствено е необходимо да се направи предварителна заявка по телефона, така че да се уговори подходящ час, в който това може да се извърши (разгледайте в Kandilarov.com).

Какви проби могат да се вземат от дома на болния

Частните лаборатории обикновено могат да вземат всякакви проби, в това число слюнка, кръв, урина и други. Как трябва да стане това, ще бъдете уведомени при подаване на заявката.

Възможно е да има специфични изисквания в конкретния случай, както е например при вземане на кръв. Обикновено, лекарите препоръчват преди вземане на кръв да не се закусва и да не се пият течности, а изследването да се прави на гладно.

Как ще се получат направените изследвания

Болният може да получи резултатите от изследванията си по интернет, което му спестява необходимостта да напуска дома си след като всичко е направено така, както трябва.

След като резултатите ви бъдат дадени, вие можете да ги предоставите на лекуващия ви лекар, който на свой ред да ги разчете и да заключи какво е вашето здравословно състояние към този момент.

На тази основа, вашият лекуващ лекар може да ви предпише, ако е нужно, медикаменти, които отново да поръчате у дома си, така че всеки един етап от нужните ви изследвания могат да се направят в домашна среда.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!