Шест години затвор за смъртоносен побой получи мъж от Божурище

OFFNews 04 януари 2023 в 16:05 2251 2

затвор

Снимка Архив

31-годишният мъж ще бъде при първоначален строг режим в затвора.

Шест години затвор получи 31-годишен мъж за причиняване на смърт по непредпазливост вследствие на побой, съобщиха от прокуратурата.

Подсъдимият живеел на семейни начала с жена в Божурище заедно с трите й децата. Между двамата често възниквали скандали по различни поводи. Мъжът й отправял закани лице в лице и по телефона. Понякога прибягвал и до юмручно правосъдие.

На 28 декември 2021 г. двамата отново се скарали. Мъжът започнал да налага жената, вкарал в действие и ритници, започнал да я души. Жертвата успяла да се обади по телефона на децата си и да се оплаче. Първоначално усетила силно главоболие, а по-късно и частично обездвижване. Дъщеря й извикала линейка, а медиците я закарали в болница, където починала.

Съдебномедицински експертизи доказва, че причината за смъртта на пострадалата е душенето, довело до закрита травма на артерия с последвал масивен инсулт. Безспорно е установена и причинно-следствената връзка между нанесената от подсъдимия тежка телесна повреда и настъпилата смърт на жената.

Присъдата не е окончателна.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

345

2

Джендо Джедев

04.01 2023 в 16:51

Не ратифицирайте ИК, че ще ви завладеят джендърите... ;) Пазете си "традиционните български ценности" - бой на жената и тричане на кучета. Там е истината, без това ще загинете! ;)
 
X

Да помогнем на украинските деца!