Прокуратурата търси "неизвестен извършител" за побоя в Студентски град

OFFNews 10 март 2016 в 10:23 3534 1

Прокуратурата търси

Прокуратурата и СДВР разследват неизвестен извършител за побоя в столичното заведение "Плаза" от 9 март. При инцидента 23-годишният Кирил беше настанен в болница в състояние на кома. Днес стана ясно, че момчето се възстановява и е в съзнание. 

Под надзора на Софийската районна прокуратура органите на СДВР/07 РУ са започнали досъдебно производство за изясняване на обстоятелствата около сбиването в столичното заведение „Плаза” в ж.к. „Студентски град” на 9 март 2016 г., съобщиха от държавното обвинение

Разследването е образувано срещу неизвестен извършител за причинена на пострадалия Кирил Евгениев Тодоров телесна повреда, като степента и характерът на увреждането ще се изясняват чрез предстояща съдебно-медицинска експертиза, уточняват от прокуратурата.

По делото се извършват активни действия по разследването, насочени към установяване на авторството, съпричастните към деянието лица, механизма на причиняване на телесната повреда, наличието на хулигански подбуди или действия.

Още на 09.03.2016 г. събраните на този етап първоначални материали са били докладвани в СРП, като са дадени конкретни указания.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!