Пребитият младеж в Студентски град с частична амнезия, излезе от кома

OFFNews Последна промяна на 10 март 2016 в 07:35 7324 10

Димитър Тодоров

Снимка bTV

Димитър Тодоров

Пребитият пред дискотека "Плаза" в Студентски град младеж е излязъл от кома, той има частична амнезия, а лекарите продължават да се борят за живота му.

Това разказа братът на пострадалия Кирил Тодоров Димитър по Нова тв, според когото охраната е удряла с метален бокс момчето. Гардовете отричат.

"Налудничаво е твърдението, че "този човек не е пипнат с пръст", както твърдят от дискотеката след прегледа на камерите", категоричен е Димитър.

"Имало е конфликт между двете маси, станало е сбиване. Охранителите го извеждат и от масата до изхода никой нищо не е видял - станало е много бързо. Намират го в окаяно състояние, в кома, с глътнат език на стълбите пред дискотеката.

Кубрат (бел. ред. Пулев) му е помогнал, извадил му е езика", разказа Димитър пред bTV също днес.

„Момчето беше цялото посиняло, а Кубрат Пулев му държеше главата. Приятелите му крещяха, че охранителите са го ударили. Полицията дойде, но нищо не направи. Не съм видяла никой да разпитват. Охранителите мълчаха”, разказа свидетелка на инцидента. 

Шефът на 7 РПУ Ани Петрова посочи, че на полицаите са им били необходими пет минути да пристигнат на мястото. Униформените са заварили момчето, легнало на земята, и охранителите, които опитвали да му окажат първа помощ.

"Охранителите разказват, че е имало напрежение между две компании. В един момент Тодоров нанася удар на момче от другата компания, което в момента е със счупен нос. Днес му предстои операция", заяви Петрова, като допълни, че досега няма свидетел, който да е посочил, че именно охранителите са били 22-годишния младеж.

"Брат ми не е агресивен. Спортист е, дълги години беше футболист, получи контузия на крака и сега се занимава с фитнес", каза още Димитър.

Тя съобщи, че в началото един от охранителите е бил задържан, а после е бил освободен. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.03 2016 в 15:30

Брат ми не е агресивен.
Абе от записа на камерите не изглежда точно така.

10.03 2016 в 14:54

Абе нацепени батки... друсат се с всякакви химии разни комплексари и после се бият по дискотеките. Една такава нацепена батка смаза един приятел на улицата без какъвто и да е повод. Помислил, че гонят кучето му...

10.03 2016 в 12:23

Прсти не, малоумни "футболисти" по чалготеките...
Най- добре всички се избийте, дремете ми на к*ра!

10.03 2016 в 11:10

Имах предвид,че докато се тревожите за този,да го направите и за другия,на който този е счупил носа.А иначе охранителите да си поемат отговорността.Защото ако не беше счупил носа на другия,нямаше да получи изпадане в кома,толкова е просто.
Сещам се за момчето което наръга един от съквартирантите си,защото го бяха нападнали с брат си и още един да го пребиват.Тогава пак убития ли беше невинния?!

10.03 2016 в 10:57

Футболист в чалготека... иначе не е агресивен, освен когато не ти чупи носа :(

10.03 2016 в 08:59

Враца, Околовръстното-2!!! Докога???

10.03 2016 в 08:48

"И откога в България охранителите решават какво е подходящото наказание за счупване на нос?"
От 1944-а.

10.03 2016 в 08:33

И откога в България охранителите решават какво е подходящото наказание за счупване на нос?

10.03 2016 в 08:19

Дано някой е чул че докато се тревожат за този който е бил в кома,същия е счупил носа на някакво момче вътре в дискотеката,на което предстояла операция сега.Така че незнам как да му съчоствам на този който са го били навънка!

10.03 2016 в 07:55

Когато царува само парицата, когато идеал е 'свободното предприятие', което плаща на общинарите, полицаите и техните малки началници, когато общественият интерес е затиснат под подкупите, които пълнят джобовете на 'институциите', от депутат до редови полюцай, и когато работа на 'силовите' министерства е единствено да пазят властта да не се клати, така се получава.