Младеж е в кома след сблъсък с охраната на дискотека "Плаза"

Кубрат Пулев извадил езика на пострадалия Кирил Тодоров, той е в болница в много тежко състояние

Владимир Йончев Последна промяна на 09 март 2016 в 17:05 33947 33

Младеж на 23 г. е в кома в много тежко състояние след сблъсък с охраната на дискотека "Плаза" в Студентски град в София.

Пострадалият се казва Кирил Евгениев Тодоров.

Около 4 часа сутринта в сряда между него и друг клиент в заведението е започнала свада. Охраната е хванала Кирил и го е извела извън дискотеката. Какво точно е било "извеждането" никой не е видял, но навън младежът вече е бил в безпомощно състояние с огромен хематом на главата и без да диша.

Когато дойдох в 4,10 ч Кирил лежеше проснат пред дискотеката. Боксьорът Кубрат Пулев, който случайно е бил там, му оказа първа помощ и му извади езика, разказа пред OFFNews Васил Радивоев, приятел на Кирил и управител на фирмата SilaBG, в която той работи.

Дойде линейка на Спешна помощ и го откара в Окръжна болница "Света Анна". Днес от болницата ни казаха, че Кирил е в кома, в много тежко състояние с тежка мозъчно-черепна травма и белодробна емболия, разказа Радивоев.

Не съм видял какво се е случило в коридорите на дискотеката в тези минути, докато охраната е извеждала Кирил. Един от клиентите каза, че е видял в ръката на един от охранителите бокс, но тази информация към момента не е потвърдена, каза Радивоев.

Според него по случая в Седмо районно е задържан за 24 часа охранител на име Атанас Събев, а по време на разпитите при следователя тезата на охранителите е била, че Кирил Тодоров сам е паднал и се е ударил.

СДВР потвърди за постъпил в 4 часа сигнал за мъж в безпомощно състояние пред дискотека "Плаза", който е откаран в "Света Анна", но не се ангажира с коментар дали има задържан по случая.

Фирмата, която охранява дискотека "Плаза" се казва VTA Security.

OFFNews опита да се свърже с VTA Security за коментар. Операторът на централата ни прехвърли към човек, който каза, че за пръв път чува за случая, защото не е в неговия ресор. Той обеща да провери и да коментира, ако му се обадим малко по-късно. При второто обаждане обаче вдигна друг мъж, който каза, че е само охрана и вече всички шефове са си тръгнали.

Представители на дискотеката не бяха открити на единствения даден в интернет телефон за контакти.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.03 2016 в 09:23

Николай дебил като тебе е пример защо никой нормален човек с IQ над това на плужек не му е мястото в българските дискотечни дупки.

10.03 2016 в 22:09

В плаза хода от години,никога не е имало инциденти с охраната,иначе пияни много,дискотека е все пак,пак като във враца се мята вината на някой а на края друго излиза.Охраната си върши перфектно работата,ходете и вижте преди да пишете,,,,,чак пък и бокс,и спасител, то си е като сценарий направо,,,,,

10.03 2016 в 07:54

Поредното самооубийство с неизвестен извършител... тя охраната е била на изпитателен срок без трудов договор, младежът е извадил от единия си заден джоб бокс, от другия - тояга, от третия - картечница "Гатлинг", а от четвъртия - джедайски меч, и после си е глътнал езика, защото е имал 10 различни но фатални заболявания на сърцето, след което е нападнал 50 човека в гръб.

Междувременно министър Бидонова намали престъпността с 30% от началото на годината, а до настигането на Румъния остават 172 дена.

вЕрвайте ми.

10.03 2016 в 00:20

Добре, де, ама това даже на може да мине и за изкуствен подбор. Напълно естествен си е.

Насред работната седмица, в 4 сутринта, из чалготеките гъмжи от народ, че и разни "спортисти" били там случайно.

Тия не учат ли, ако са студенти и не работят ли, ако не са?! Не съм разбрал 8ми и 9ти март да са почивни дни...

Що мен някой не реши да ме бие? Щото не знам къде е този скапан "студентски град" и не мога да цитирам една чалготека, освен сВинсити, ама то е в центъра, та колкото и да го заобикалям, виждал съм го.

Във връзка с горното, този отока явно ще го е получил на малкия мозък, щото главен едва ли има.

Пък както казват криминалистите, най-опасният час от денонощието е 4 сутринта.

09.03 2016 в 22:44

Оправдавам охранителите те са там за да си вършат работата и когато има някой който се прави на интересен и биткаджия трябва да си вземе урок предполагам и така е станало.Без причина няма да го бият.

09.03 2016 в 22:35

според миуиционеуите

младежа се е самоубил с шамари и бокс

09.03 2016 в 22:09

Напълно Съм съгласен с коментарите на
уточнител, Гочо и Хмм

09.03 2016 в 21:12

Абе като са ви толкова гадни чалгата и мутрите, като са ви толкова противни селяндурите и биячите, що им пълните дискотеките до пръсване бе?! Дееба аз киртиците дееба... единия бил ходил и го пребили. И пак ходил... ми значи си мазохист бе.

09.03 2016 в 20:13

Много кекав излезе тоя народ...

09.03 2016 в 20:06

А пък тоя ПР за Пулев е смешен, щото и той е известен с намиране на пациенти за болниците из разни чалготеки.