Гешев пита правителството какво се прави в ромските махали

OFFNews 19 март 2020 в 10:54 12561 4

Щабът към прокуратурата за надзор на мерките срещу разпространението на коронавирус, чийто шеф е главният прокурор Иван Гешев, е изискал днес писмена информация от министрите на вътрешните работи и на здравеопазването, както и от ген. Венцислав Мутафчийски, какви мерки се взимат във връзка с данните, че големи групи български граждани завърнали се от рискови държави не спазват задължителната карантина.

Струпване на големи групи хора има основно в големите ромски квартали в страната.

От прокуратурата са поискали и информация какви допълнителни противоепидемиологични мерки се взимат за овладяване на потенциалните проблеми на различни места в страната.

От държавното обвинение отказаха коментар по повод поисканата от тях информация от държавните институции, съобщи БГНЕС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3039

4

Бай Ставри

19.03 2020 в 13:58

Властта тотално изпусна магнатите, които се връщат в страната, защото в Италия им спряха помощите. Махалите денонощно дънят чалга, пиянски купони и на тумби атакуват хранителните магазини. Полицаите ако изобщо се мернат им правят протоколи които циганите демонстративно късат. Вкарайте армията да блокира гетата защото цяла България ще пламне и нищо не може да ни спаси! Гешев е прав за военното положение!

14469

3

случайно прочетох

19.03 2020 в 12:34

Тоя да се съсредоточи върху разследването за пране на пари, за бездомника министър и т.н.

5784

2

Бабатунде

19.03 2020 в 12:33

Каскет, прави се това и което се прави в прокуратурата срещу Доган, Пеевски, Борисов, Цацаров, обществените поръчки за магистрали, за закуски по градини и училища, за ремонти в София, каквото се прави за Мишо Бирата, "Ало, Банов е", е те това се прави ! :)

6145

1

kokoten

19.03 2020 в 11:53

Тоя като какъв се изживява....вместо да пита,да ходи там и да следи за спазването на карантината,която е облечена вече и в закон....прилича на ранния Мусолини-много поза,а мисъл и цели-никакви....

 
X

Да помогнем на украинските деца!