Динко: Ако ме осъдят, ще знам за какво лежа - за България

OFFNews 16 ноември 2016 в 09:19 6573 7

"Даже и да ме осъдят, аз съм с високо вдигната глава и ще знам за какво лежа – за България", заяви пред Нова телевизия ловецът на мигранти Динко от Ямбол, срещу когото прокуратурата образува досъдебно производство за подбуждане към дискириминация, насилие и омраза, основани на народност и етническа принадлежност. 

Разследването срещу ловеца на бежанци е започнало  по сигнал на Българския хелзинкски комитет. Ако бъде признат за виновен, Динко може да получи от 1 до 4 години затвор.

„На никой не се сърдя, прокуратурата трябва да отчита дейност. Ако тези бежанци бяха минали по легален път, а не да режат мрежите, те нямаше да се срещнат с мен”, каза в „Здравей, България” Динко.

Той се закани и че ако днес отново срещне нелегални мигранти, пресичащи границата, пак ще ги задържи.

Междувременно бТВ обяви, че Динко влиза в тв шоуто "Фермата". Там той искал да промени представата за себе си. Ямболията нямало да получи хонорар за участието си в предаването.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15914

9

поп Дръвчо

16.11 2016 в 20:50

Определено ще е по-добре за България ако Динко лежи.

16193

7

SC

16.11 2016 в 19:43

„Ако тези бежанци бяха минали по легален път, а не да режат мрежите, те нямаше да се срещнат с мен.“
Логично, ама логиката явно не е присъща на преселниците. Спомням си за един хлапак, още при първата вълна, който няколко пъти се опитал да премине незаконно и всеки път го хващали и връщали. Накрая се сетил да пробва през КПП-то по надлежния ред и... чудо - пуснали го.
И после ми разправяйте, че индивиди с такова поведение могат да бъдат приобщени към цивилизацията.

Мунчо, не се крий! Ела да ни обясниш какви сме злобни, завистливи, плиткоумни и колко закона сме нарушили с коментарите си. Имаш чудесна възможност да си начешеш егото и да се почувстваш възвишен.

77927

4

El Commandante

16.11 2016 в 10:15

Динко е големец бе ей!
 
X

Подкастът на OFFNews